Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "utasított" vissza a volt partnerem? L
1 éve szex kapcsán beszélgetni kezdtem egy férfivel, jól is nézett ki. Első találkozón meg is volt a szex, ami jól sikerült. Ő is élvezte. Utána kérdezte is, hogy mikor lesz a következő. Akkoriban elég rossz passzban voltam, így azt mondtam, hogy inkább hagyjuk abba ezt, de biztosítottam, hogy jó volt az ágyban és nem miatta akarom ezt szüneteltetni.
Mostanában megkerestem, hogy lenne-e kedve szexelni velem újra, mert változott ez-az az életemben, de nem mondta, hogy oké mikor, hanem kitérő választ adott. Ez érthető? Férfi egó vagy mi? Nem erre számítottam. Pedig ugyanúgy szingli.
Nem bántódtam meg, ez csak szex volt és lett is volna. Szíve joga belemenni vagy elutasítani bárkinek :)
Csak érdekelt volna, hogy mások is tapasztaltak-e már ilyet
Nem tudom, mondjuk szex után szinte magasztalt, hogy baromi jó volt és mikor lesz a repeta
Belátom hülyeség volt újra felkeresni, igazatok van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!