Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigányok utasítottak már titeket vissza a származásotok/bőrszínetek miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyire durván?2020. szept. 30. 14:39
2/9 anonim válasza:
Igen, de nem zavart, mert attól még megdugtam :)
3/9 anonim válasza:
Nap mint nap jelen van az előítélet, s megkapod, akkor is ha nem mondják ki.
4/9 anonim válasza:
Elutasított egyszer egy roma prosti, nem tetszett neki az hogy félvér vagyok, apukám kameruni anyukám pedig magyar.
5/9 anonim válasza:
Hát igen ez nem a lehetőségek országa, itt sincsen kolbászból a kerítés, ha még van egyáltalán kerítés, és nem vitték el a cigányok.
6/9 anonim válasza:
Roma származású nőként, én inkább pozitív reakciókat kaptam eddig a származásomra. Bár abból volt durva is vagy sértő, de elutasítást hála istennek nem kaptam még.
7/9 anonim válasza:
Sosem oróbálkoztam még románál.., véletlenségből.
8/9 anonim válasza:
Soha nem utasítottak el gádzsók. Sőt, ezerrel nyomulnak, én utasítom el őket de nem azért mert magyarok hanem mert van férjem és hű vagyok hozzà.
9/9 anonim válasza:
Nem.Egyáltalán nem látszik rajtam,így nem is tudják ezt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!