Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek mukodik a baratsag extrakkal?
Persze, van párhuzamosan most is több ilyenem. Mindegyikőjüket izgatja, hogy van a másik, és engem is, hogy minden nap másikuk dug meg :)
Nem kérek privátot.
L
Én meg úgy tapasztalom, hogy mindig a pasik kezdenek el többet érezni egy idő után, hiába mondják, hogy a pasik érzelem nélkül dugnak bárkivel.
Barátnőimnek is ez a tapasztalata.
24/F
Igen, nekem ezek mindig nagyon jól működtek, már csak így tudok elképzelni egy szexkapcsolatot. Sajnos sokan nem tudják kontrollálni az érzelmeiket és eddig mindig azért lett vége ezeknek, mert a férfiak többet szerettek volna egy idő után. De így is eltartottak 1-2 évig és addig nagyon jó volt:)
N
Igen a pasik olyan nyomik :D Folyton többet látnak bele, pedig csak szeretnénk jól érezni magunkat az ágyban vele...
27n
#6: egyébként igen:D prdig azt mondják jaj a lányok szerelmesednek bele mindig a szexpartnerbe. A nagy fenéket:D nekem szinte minden partnerem többet akart volna. Volt olyan, aki mindezt egy hónap! után tolta be. Na az kellemetlrn volt. Aki kibírta 1-2 évig, azzal nem volt úgymond gondom. Elfogadtam, de elköszöntem tőlük, mert nem akartam játszani az érzéseikkel
Nekem volt már ilyen kapcsolatom, egy darabig működött amíg a pasi bevallotta hogy belém szeretett...
Aztán következő kapcsolatánál is nekem irkált, hogy hiányzik a szex velem... Úgyhogy elég gáz vége lett 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!