Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm-es pénisz kicsinek számít, lányok, hölgyek?
Teljesen átlagos. Nekem 15-16 cm és ha szóba került a lányokkal, mindig azt mondták, hogy a korábbi partnereik alapján biztosan állítják, hogy enyém kb. 18 centi. :D Ebből látszik eléggé, hogy az előző partnerek máris hazudtak.
Másik: A szexshopokban a dildó méretét aljától teteéig mérik, a normálisabb helyen kiírják hogy a hasznos hossz mennyi (pl. a golyók nélkül) de sokan mégis abban a tudatban vannak, hogy neki 18 centis a dildója és ez a kényelmes számára :D De ebből a hasznos méret csak 15 cm....
Ez a mérés olyan, hogy ha picit erősebben nyomom a bőrömhöz nem csak odatartom máris egy centivel majdnem több... ha meg oldalt mérem a péniszem, nem teljesen felülről, akkor szintén plusz félcenti vagy 1 centiszintén :D
Szóval ennyire kell pontosan és komolyan venni ezt a hülye méregetést :D
Nyugi, nem vagyok, ne aggódj értem. De ha gondolod, megmérheted, ha szeretnéd. 🤗
Szeretem ezeket a méregetéses dolgokat kb olyan mint ha egy telefon értékét úgy próbálná meg valaki meghatározni hogy mekkora. Nem számít az anyaga, a tudása, csak a mérete.
Egy szexben nem egy pénisz vesz részt, hanem egy ember.
Számít a hevesség, az odafigyelés, a gyengédség, a simogatások, harapások, csókok száma igény szerint. A mozgás erőssége, íve, behatolás szöge, előjáték minősége, mellen és puncin kívüli erogénzónák ingerlési módja, gyakorisága. Az együttlét hossza, pózok jó megválasztása . És ezeket pénisz hossz, pocak megléte vagy hiánya számításba vétele.
Akinek ennyire a farok méret a mániája, az mennyit tud a minőségi együttlétekről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!