Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulják a férfiak a nőket az utcán? 21/N
Figyelt kérdés
Megtapasztaltam, hogy sok férfi úgy néz a kocsiból meg dudál. Egyesek be is szólnak, vagy direkt hangosan beszélnek rólam. A férfiak ezt nem érzik ciki viselkedésnek? Én egy helyes férfit se bámulok , illetve nem részletezem, hogy mit csinálnék vele.2021. júl. 7. 20:39
11/18 A kérdező kommentje:
Én nem terjesztem, itt írtam ki a kérdést csak ,de soha nem mondtam senkinek személyesen :)
Észre veszi az ember, ha őt nézik, ilyet nem lehet beképzelni. Természetesen nem az összes ellenkező nemü néz, mindig van kivétel:)
A kérdésem az volt, hogy miért teszik ezt egyesek, ugyanis gáz ez a viselkedés, bámulás.
2021. júl. 7. 21:41
12/18 anonim válasza:
Mert azt nevelték belé, hogy attól férfi ha minél inkább állat módjára viselkedik és mindenkit meg akar fektetni. Valamint azt, hogy a nő nem több mint használati tárgy. Jó példa erre a 10-es válaszoló.
Persze nem azt mondom hogy nem lehet ránézni egy nőre, de jó lenne ha eljutna némelyik tudatába, hogy a nő is emberi lény, nem csak hús.
13/18 A kérdező kommentje:
12.! Igazad van!
2021. júl. 7. 22:06
14/18 anonim válasza:
Bámulni nem szoktam de ha egy csinos nőt látok megnézem, azért mert a szépet jó nézni és hátha lesz szemkontaktus.
15/18 anonim válasza:
Mert szép vagy. Amúgy bocs, de nem hiszem, hogy mindennapos lenne, hogy dudáljanak és utánad fütyüljenek.
16/18 A kérdező kommentje:
Dehogy mindennapos:)
2021. júl. 7. 22:52
17/18 anonim válasza:
Ha megnéznek, az elismerő pillantásokat bóknak veszem. Ha úgy bámul, hogy csorog a nyála, beszól, dudál, akkor az elég gáz. Én is megnézek egy jó pasit, de lehet ezt normálisan is.
18/18 anonim válasza:
Mert amikor a nők otthon vannak a négy fal között, nem tudják őket megnézni... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!