Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bámulják a férfiak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulják a férfiak a nőket az utcán? 21/N

Figyelt kérdés
Megtapasztaltam, hogy sok férfi úgy néz a kocsiból meg dudál. Egyesek be is szólnak, vagy direkt hangosan beszélnek rólam. A férfiak ezt nem érzik ciki viselkedésnek? Én egy helyes férfit se bámulok , illetve nem részletezem, hogy mit csinálnék vele.

2021. júl. 7. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%
Én csak a lábukat szoktam nézni így, mezítlábas időszakban. Ez miért baj?
2021. júl. 7. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Örülj neki,ezek szerint jó csaj vagy 🤷🏼‍♂️

Bár aki meg dudál meg beszól meg fütyülget az nem férfi mert ez gáz viselkedés 38F

2021. júl. 7. 20:42
 3/18 anonim ***** válasza:
18%

Valszeg azt hiszik konnyű vagy.

Tipikusan utszélieknek szólnak igy be

2021. júl. 7. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem az az általános hogy rád dudálnak vagy megjegyzéseket tesznek. Mármint az ember nyilván ezekre az esetekre emlékszik, amikor nap mint nap többszáz férfi mellett megy el az utcán. Ettől függetlenül tényleg elég sok férfi viselkedik undorítóan de a normális többség nem ez. Azzal szerintem alapból semmi baj nincs ha megbámulnak legalábbis engem nem zavar, nyár van mindenki lengébben öltözködik, természetes hogy ez megragadja a tekinteteket. Én is megnézek 1-2 pasit az utcán ha jól néznek ki vagy kiemelkedően jó a stílusuk stb.
2021. júl. 7. 20:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig abban bízom ha megnézek egy csajt,hátha visszanéz és visszamosolyog 🤗
2021. júl. 7. 20:45
 6/18 anonim ***** válasza:
17%

Mert gondolom, hogy úgy öltözöl, mint a k.

Magyarul mutatod az árút, hogy milyen a felhozatal a többi k között.

Budapest tele van amatőr kis kurvincákkal. Ez van.

2021. júl. 7. 20:51
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Pesti és nem is öltözködik úgy mint egy kva.
2021. júl. 7. 20:54
 8/18 anonim ***** válasza:
45%

Nézd. Egy férfi akkor lát nőt, ha így végignézi. Nekünk nincs az, hogy hazamegyünk és vár az asszony. Ellenben ha egy nő akar ismerkedni, akkor biztos kap 10 privátot, ha nem többet. Fordítva ez nincs. Szóval vagy az utcai nézelődés, vagy semmi. Te meg nem nézel meg egy férfit, mert tudod, hogy kiírsz egy kérdést, és bárkivel megismerkedhetsz, aki rád ír. Mind megdugna, akitől privátot kapsz! Nálunk lehetetlen ez.... úgyhogy ennyit a nagy okoskodásodról, további jó szenvedést az utcán! Burkában kéne járnod csaje.

F30

2021. júl. 7. 21:04
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Volt egy csoporttárs , aki nőnemű volt. Mindig arról tartott előadást, hogy bárhova megy, mindig nézik, mindig beszólnak neki, mindig füttyögnek neki, mindig dudálnak neki, mindig IS minden. Állandóan ezzel etetett mindenkit. Mondjuk oké elkísértük többször is az egész városon keresztül, soha senki nem nézett rá, erre azt mondta, mert ott vagyunk... oké mondtuk neki követjük 10 méterről, hogy ne azt gondolják vele vagyunk. Nos így sem volt semmi soha :D Ezek a nők, akik ezeket terjesztik magukról a kutya megse nézik őket általában, mint itt is kiderült csak azt hiszik sajátt magukról, hogy olyan jó vagyok bszod, hogy mindent beleképzelnek a dologba....
2021. júl. 7. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
15%
Mert azért vagy hogy minket boldogits. A többi nővel együtt. Jó lenne már megtanulni.
2021. júl. 7. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!