Mit éreznek az olyan munkás férfiak, akik füttyögnek, feltűnően bámulják a nőket?
Félreértés ne essék, én is fizikai munkával keresem a kenyerem, de mindig elgondolkozok / elnevetem magam az ilyen melós emberkéken. Tetőtől talpig koszosak, nem épp a tudósklubb elismert tagjai, szépnek se szépek, de olyan szinten nyomulnak full jól kinéző nőknél, hogy az már nekem ciki, amikor mellettük vagyok :D
Pl múltkor is szünetben, kb mint a kéményseprők olyanok voltak a kosztól, beszélgetnek, elmegy mellettük egy nő, egyből az összes fordul utána, kb úgy nézték mint egy ragadozó a prédáját, azt hittem már rávetik magukat :D
Szegény nők meg nem győznek menekülni.
Ez szimplán gátlástalanság, vagy bizonyos IQ szint alatt már fel se fogják, hogy mennyire gáz ez?
Egymás előtt kanoskodnak és jókat nevetnek rajta.
Csak bohóckodás, semmi jelentősége!
Az az undorító, ha valamelyik trágár, de ez őt minősíti és meg sem kell hallani!
%43
Te miről beszélsz?
A kérdező azt szeretné tudni, hogy egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy fütyüljenek és odaszóljanak egy elhaladó nőnek.
Miért néznék le bárkit azért, mert nem szeretem, hogy megszólnak? Semmi olyanról nem volt szó, ami alapján a nők lenéznék a munkásokat.
Nem a munkájukat, szakmájukat nézem le, hanem a viselkedésüket. Azért írtam a melósokról, mert általában ez a tapasztalatom, hogy legfőképp ők csinálják ezt (meg a ci..nyok)
Itt nem a feminizmusról van szó, hanem arról, hogy primitív hülyeként viselkednek. De lehet, hogy csak én nem értem a "viccet".
Primitív,bunkó parasztok.
A feleségük mellett is megcsinálják más nőkkel.
Unjàk a betonkeveröt nézni, meg az egész napjukat.
Nincsenek lekötve mentalisan, zsibbad az agyuk.
A teglak homok àllvànyok közt meglatni egy nöt màr az is élménynek szamit.
Abszolut nem erdekfeszitö a vakolat a falon. Ki lenne kepes napi 10 oraban falat bamulni megbolondulas nelkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!