Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek még olyan nők, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan nők, akik nem bánják, ha nincsenek minden egyes alkalommal kielégítve, hanem az az elsődleges számukra, hogy a férfi jól érezze magát?

Figyelt kérdés

Tudom, most ez nagyon hímsoviniszta kérdésnek tűnik, de olvassátok el először.

Tehát manapság az a tendencia, és a divatos elmélet, hogy az a lényeg, hogy a nőknek legyen jó, és hogy mindig ki legyenek elégítve, stb. Ezzel nincs is semmi probléma, csak az a gond, hogy sok nőnek 10x annyi idő és energia kell a kielégítéséhez, mint amennyit én kapok cserébe. Tény, hogy nagyon hamar elélvezek, de ezen már nem tudok változtatni, évekig próbálkoztam, de nem megy, így működök. És néha jólesne, ha nem kéne még dugás után ujjazzak meg nyaljak sok ideig, mert megmondom őszintén, nincs már kedvem elélvezés után ehhez. Nem tehetek róla, de tényleg, ha elélveztem, lenyugszok nagyon, nem tombol már bennem akkora vágy. És jólesne egy olyan nő, aki utána nem morcos, hogy őt úgy hagytam, hanem simán örül ő is, vagy nem tudom. Nem azt mondom, hogy sosem elégíteném ki a párom, csak nem minden alkalommal.

Biztos sokan támadnak most emiatt, de mondom, ez belülről jön, hogy így esne jól, hiába tagadom. És tudom, hogy régebben ez volt az általános, hogy a férfi élvezete számít, és ma is vannak olyan csajok biztos, akiknek a párjuk öröme a fontos. De én még nem találkoztam ilyennel. Nektek mi a véleményetek erről? Normálisabb válaszokat légyszi, nem kell egyből támadni, hanem normál hangnemben beszélhetnénk erről. 25f

2021. júl. 6. 10:08
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a szex nem rólad szól, hanem mindkettőtökről. A barátom arra fókuszál, hogy én elélvezzek, én pedig arra, hogy ő. Ez a kölcsönösség az egyik legfontosabb dolog a szexben, és amíg erre képtelen vagy, nyugodtan kimondhatjuk, hogy pocsék vagy az ágyban.

Arról pedig felesleges írni, hogy régen mi volt. Bár nem írtad, hogy mit értesz régen alatt, de korábban a nőknek nem sok beleszólásuk volt a dolgok működésébe, bár egy udvarias partner már kétszáz éve is figyelt volna rá, hogy a partnere is elélvezzen. Milyen kétszáz év, már az ókorban is voltak erről írások. Elég megnézni a Kámaszútrát, amiben több fejezet szól a női orgazmusról és milyen módokon lehet azt elérni.

25/N

2021. júl. 6. 11:02
 52/58 anonim ***** válasza:
93%

+

Attól, hogy valamit könnyebb elérni, nem lesz fontosabb vagy alapvetőbb.

Előjáték során a barátom legtöbbször már legalább egy élvezésig eljutatott vagy a kezével vagy a szájával. Fordítva is előfordul persze, de az a különbség, hogy a nők több orgazmusra is képesek. Vagy akár aktus közben is ingerelheted a nők, sokat segít és talán van benned annyi, hogy az ujjaidat mozgasd.

25/N

2021. júl. 6. 11:04
 53/58 anonim ***** válasza:
86%
Próbálj a baratnőddel szexcsetelni, vajon tudnál olyat írni amitől teljesen kész lenne? Ami után könyörögne hogy most azonnal dugd meg, és el menne azonnal? Szerintem nem tudnál is tudnál írásban felizgatni egy nőt, azért sem megy élesben sem.
2021. júl. 6. 11:06
 54/58 anonim ***** válasza:
96%

Tudod mit? Fogd fel úgy ahogy akarod és úgy, hogy neked kijár mert férfi vagy és muszáj orgazmusod legyen.

De! Ha az evolúcióra hivatkozunk, csináljuk rendesen: egy nő dolga eldönteni milyen hímet választ maga mellé. Ohh, sorry, téged nem fog senki ilyen hozzáállással.

2021. júl. 6. 11:41
 55/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és hogy egész normálisan ki tudtuk tárgyalni a dolgot. A való életben nem így viselkedem, de sajnos szexben tényleg gyengének érzem magam és kiváncsi voltam, mit szóltok ehhez a dologhoz. Néha tényleg frusztrál a dolog, de egyébként nagyon szeretem a nőket, tényleg, csak valóban egy összeszokottságon, bizalmon alapuló párkapcsolat hiányzik. És sokszor azt látom, hogy az olyan férfiak sikeresebbek, akik úgy viselkednek, amilyennek én tűntem a kérdésben. De úgy látszik, nem ez a siker kulcsa. Köszi mégegyszer.
2021. júl. 6. 17:47
 56/58 anonim ***** válasza:
11%

Szia! Szerintem én leszek az egyetlen, aki megérti, mit akarsz mondani. Én nő vagyok, és a két kezem összetenném, ha egy olyan pasit találnék, akivel nem KELL minden alkalommal elélvezzek. És nem érezteti velem, hogy megsértődik, ha nem tudok vagy nem akarok elmenni. Nekem sokszor tökéletesen elég az, ha behatolás van és jól ki szexeljük magunkat, nem feltétlen akarok előtte vagy utána csiklóval is elélvezni. Lehet, hogy csak egy nap múlva jön rám, hogy ki akarjak elegülni úgy is. Ezt a legutóbbi férfi partnerem az istennek se akarta megérteni. Mondjuk én biszex vagyok és a nőkre is fel tudok izgulni, sőt, ha magamnak csinálom, csak nőkre gondolok, mikor elmegyek. Szóval én egy férfit inkább úgy kívánok, hogy hüvelyi, behatolós szex legyen, a nőt meg úgy, hogy csiklós orgazmus. Hát, ilyen is van. Ettől függetlenül el tudok menni pasival is, de ahhoz eléggé koncentrálnom kell :))

34N

2021. júl. 6. 20:46
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Igen! A kárvuk pl. akkor élveznek, amikor fizetsz!
2021. júl. 6. 20:49
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

“Ősi ösztön, vagy nem, ha egyszer izgatva van a nemiszervem, utána már muszáj elélvezzek, mert ideges leszek“

Ezzel a nők is így vannak, ha hiszed, ha nem. Csak akit nem elégít ki a férfi, az aztán elintézi magának.

“Pedig biztos vagyok benne, hogy sok párkapcsolatban ez így van, hogy a pasi hamar végez, és a nő ritkán élvez el“

Igen, ezt hívják sz.r párkapcsolatnak hulladék szexuális élettel.

2021. júl. 6. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!