Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akik nem bánják, ha nincsenek minden egyes alkalommal kielégítve, hanem az az elsődleges számukra, hogy a férfi jól érezze magát?
Tudom, most ez nagyon hímsoviniszta kérdésnek tűnik, de olvassátok el először.
Tehát manapság az a tendencia, és a divatos elmélet, hogy az a lényeg, hogy a nőknek legyen jó, és hogy mindig ki legyenek elégítve, stb. Ezzel nincs is semmi probléma, csak az a gond, hogy sok nőnek 10x annyi idő és energia kell a kielégítéséhez, mint amennyit én kapok cserébe. Tény, hogy nagyon hamar elélvezek, de ezen már nem tudok változtatni, évekig próbálkoztam, de nem megy, így működök. És néha jólesne, ha nem kéne még dugás után ujjazzak meg nyaljak sok ideig, mert megmondom őszintén, nincs már kedvem elélvezés után ehhez. Nem tehetek róla, de tényleg, ha elélveztem, lenyugszok nagyon, nem tombol már bennem akkora vágy. És jólesne egy olyan nő, aki utána nem morcos, hogy őt úgy hagytam, hanem simán örül ő is, vagy nem tudom. Nem azt mondom, hogy sosem elégíteném ki a párom, csak nem minden alkalommal.
Biztos sokan támadnak most emiatt, de mondom, ez belülről jön, hogy így esne jól, hiába tagadom. És tudom, hogy régebben ez volt az általános, hogy a férfi élvezete számít, és ma is vannak olyan csajok biztos, akiknek a párjuk öröme a fontos. De én még nem találkoztam ilyennel. Nektek mi a véleményetek erről? Normálisabb válaszokat légyszi, nem kell egyből támadni, hanem normál hangnemben beszélhetnénk erről. 25f
Tegyük fel a kérdést a csajod szemszögéből:
Létezik olyan férfi, aki a szeretkezést is élvezi, és nem csak orgazmushajhászás számára egy menet? Hiába matat unottan miután ő elment, kevés nekem az ágyban a teljesítménye. És még azt várná el, hogy vágjak hozzá jó képet. Ha több tapasztalatom lenne, már biztos lepnék. Így csak sejtem hogy nem ilyen kellene hogy legyen egy kiadós szex.
Nem olvastam el az összes választ és csak átfutottam a leírást is. De a kérdésem feléd az lenne, hogy ha neked nem éri meg az a 10x annyi idő, hogy kielégítsd, akkor nekik miért érné meg, hogy te legyél kielégítve? Ha ennyire unod azt a 10x annyi időt, akkor legyen elég mondjuk heti egy szex, ha sajnálod az időd.
Egyébként csak egy megjegyzés: egy jól összeszokott partnerrel akár felére, vagy negyedére is csökkenhet az idő. Ne váltogasd hetente a partnered, hanem tarts ki egy mellett és neki figyeld a jelzéseit.
10 Te csak ezt tudod írni,hogy én,én,én,én. Ez is csak azért fontos,mert TE igényled. Te mit csinálsz előjáték címszó alatt? Mert szerintem az előjáték lenne a csókolózás,simogatás,ujjazás. Azért gondol,hogy semmit nem csinálsz,főleg,hogy szex után akarnád megujjazni? Szar a sorrend alapból.
Másik az,hogy szerintem alapból béna vagy az önzőséged miatt,azért tart minden fél óráig. Nyalni nem szoktál? Gondolom nem igen.
13as
Igen, a stabil párkapcsolat az hiányzik az életemből. De csak én nem látom igazságosnak, hogy nekem 10x annyit kell adni az ő orgazmusáért, mint ő nekem? Mondom, én nem tudom így élvezni igazán a dolgot, párszor még nagyon izgató hogy én is kielégítem mindig őt, de egy idő után már unalmas lesz. Még annyit tennék hozzá, hogy anatómiai dolog, hogy a férfinek muszáj elélvezni szex után, a nőknél gyakori, hogy nem élveznek el.
#10: akkor lehet, hogy nem azzal van a baj, hogy gyorstüzelő vagy, hanem hogy ügyetlen is.
Volt már pár nővel dolgom életem során, de olyat még nagyon ritkán tapasztaltam, hogy egy nőt nem lehetett kielégíteni 10-15 percen belül az előjáték alatt, ilyen is csak akkor fordul elő, ha nagyon nincs ott fejben, feszült, stb. Szerintem meg kellene tanulnod bánni a nőkkel, hogyan kell őket nyelvvel, ujjal stb kielégíteni, mert ebből így nem lesz semmi :)
A nő nem tárgy és nem is a férfi élvezetének eszköze, a szex a kölcsönös élvezetről szól (nyilván vannak kivételes esetek egy párkapcsolatban, de az más téma).
"10 Te csak ezt tudod írni,hogy én,én,én,én. Ez is csak azért fontos,mert TE igényled. Te mit csinálsz előjáték címszó alatt? Mert szerintem az előjáték lenne a csókolózás,simogatás,ujjazás. Azért gondol,hogy semmit nem csinálsz,főleg,hogy szex után akarnád megujjazni? Szar a sorrend alapból.
Másik az,hogy szerintem alapból béna vagy az önzőséged miatt,azért tart minden fél óráig. Nyalni nem szoktál? Gondolom nem igen."
Már bocs, de most igen, rólam van szó, hogy nekem is jó legyen. És szoktam nyalni is, az sem mindig elég, vagy sok ideig kell.
"Léteznek még olyan nők"
Mééég? Eddig se léteztek. Csak eltűrték, mert mondjuk ki voltak szolgáltatva a férfinak. Vagy magukhoz akarták láncolni a pénzforrásukat.
Isten óvjon minden nőt az ilyen önző seggfejektől. A szexhez való hozzáállásod kérlek majd írd ki előre a társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!