Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akik nem bánják, ha nincsenek minden egyes alkalommal kielégítve, hanem az az elsődleges számukra, hogy a férfi jól érezze magát?
Tudom, most ez nagyon hímsoviniszta kérdésnek tűnik, de olvassátok el először.
Tehát manapság az a tendencia, és a divatos elmélet, hogy az a lényeg, hogy a nőknek legyen jó, és hogy mindig ki legyenek elégítve, stb. Ezzel nincs is semmi probléma, csak az a gond, hogy sok nőnek 10x annyi idő és energia kell a kielégítéséhez, mint amennyit én kapok cserébe. Tény, hogy nagyon hamar elélvezek, de ezen már nem tudok változtatni, évekig próbálkoztam, de nem megy, így működök. És néha jólesne, ha nem kéne még dugás után ujjazzak meg nyaljak sok ideig, mert megmondom őszintén, nincs már kedvem elélvezés után ehhez. Nem tehetek róla, de tényleg, ha elélveztem, lenyugszok nagyon, nem tombol már bennem akkora vágy. És jólesne egy olyan nő, aki utána nem morcos, hogy őt úgy hagytam, hanem simán örül ő is, vagy nem tudom. Nem azt mondom, hogy sosem elégíteném ki a párom, csak nem minden alkalommal.
Biztos sokan támadnak most emiatt, de mondom, ez belülről jön, hogy így esne jól, hiába tagadom. És tudom, hogy régebben ez volt az általános, hogy a férfi élvezete számít, és ma is vannak olyan csajok biztos, akiknek a párjuk öröme a fontos. De én még nem találkoztam ilyennel. Nektek mi a véleményetek erről? Normálisabb válaszokat légyszi, nem kell egyből támadni, hanem normál hangnemben beszélhetnénk erről. 25f
Nekem az a véleményem erről,hogy ha lusta vagy kielégíteni a partnered,akkor neked sem jár szex.
Egyébként biztos találnál olyan nőt aki elviseli hogy rossz vagy az ágyban és önző vagy szexuális téren,csak akkor kompenzálnod kéne valahogy. Pl milliomos vagy és rengeteg pénzt adsz neki és/vagy szellmileg,lelkileg kifogástalan partner vagy,plusz a mindennapokban akadékoskodás nélkül azonnal ugrasz és megcsinálsz mindent amit mond,stb. Viszont ha csak ezt nyújtod egy kapcsolatban,hogy önző vagy és 0 amit nyújtasz az ágyban (mert amit leírtál az),akkor ne csodálkozz,ha egyedülaradsz.
A szex felnőtteknél a közös öromszerzésről élvezetrőp szól.. Ha ez pár perc elég kiábrándító... Akkor pl elégítsd ki a nőt először és utána rakd be és élvezz el... Úgy majd nem alszol be egyből utána ;)
Biztosan sorba fogunk állni nők egy ilyen "férfiért" 😂
Ha 25 vagy és még mindig nagyon hamar elélvezel, akkor kB abba a kategóriába sorolnálak mint a 16 éves szűz fiúkákat 🤦♀️ Bár náluk még érthető... 29/N
Akárhogy kerekíted a történetet a lényeg az hogy olyan nőt keresel aki kiveri neked lesz*p szexeltek két percet amíg elsülsz aztán csendben marad addig amíg neked újra nem támad dugni kedved.
Ez gáz. Nem arról szól a szex hogy neked vagy a nőnek jó legyen.
A jó szex ismérve hogy mindkét fél tesz azért hogy a másiknak jó legyen.
Te erre képtelen vagy tehát a jó szex neked nem jár. Ilyen egyszerű.
"Ha ez pár perc elég kiábrándító"
Tisztában vagyok én ezzel, de tedd magad a helyzetembe, hogy nem tudok változtatni rajta, és tudom, hogy túl kevés vagyok. Nagyon szar így.
5 Mibe fogadjunk,hogy az előjáték,az orális szex(ha neki kell csinálni) is untatja,ezért nem is gondolt erre az opcióra.
Gondolom a kérdezőnek az a szex,hogy szárazon beteszi,utàna 2 mp és vége,a nő meg örüljön,hogy beleürítettek.
"És tudom, hogy régebben ez volt az általános, hogy a férfi élvezete számít, és ma is vannak olyan csajok biztos, akiknek a párjuk öröme a fontos."
Mármint régen a nő tulajdon volt, meg lehetett verni,sokaknak eszébe se jutott, hogy neki is jó lehet, és örült, ha túl van rajta?
Ja, a régi szép idők...
8as
Fontos az előjáték is, sőt, én is igénylem. De azalatt ritkán élveznek el a lányok. Meg az, hogy 20-30 percig csinálom neki, hogy orgazmusa legyen, az nem előjáték már. Mert én ilyeneket fogtam ki eddig, akiknek így ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!