Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek még olyan nők, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan nők, akik nem bánják, ha nincsenek minden egyes alkalommal kielégítve, hanem az az elsődleges számukra, hogy a férfi jól érezze magát?

Figyelt kérdés

Tudom, most ez nagyon hímsoviniszta kérdésnek tűnik, de olvassátok el először.

Tehát manapság az a tendencia, és a divatos elmélet, hogy az a lényeg, hogy a nőknek legyen jó, és hogy mindig ki legyenek elégítve, stb. Ezzel nincs is semmi probléma, csak az a gond, hogy sok nőnek 10x annyi idő és energia kell a kielégítéséhez, mint amennyit én kapok cserébe. Tény, hogy nagyon hamar elélvezek, de ezen már nem tudok változtatni, évekig próbálkoztam, de nem megy, így működök. És néha jólesne, ha nem kéne még dugás után ujjazzak meg nyaljak sok ideig, mert megmondom őszintén, nincs már kedvem elélvezés után ehhez. Nem tehetek róla, de tényleg, ha elélveztem, lenyugszok nagyon, nem tombol már bennem akkora vágy. És jólesne egy olyan nő, aki utána nem morcos, hogy őt úgy hagytam, hanem simán örül ő is, vagy nem tudom. Nem azt mondom, hogy sosem elégíteném ki a párom, csak nem minden alkalommal.

Biztos sokan támadnak most emiatt, de mondom, ez belülről jön, hogy így esne jól, hiába tagadom. És tudom, hogy régebben ez volt az általános, hogy a férfi élvezete számít, és ma is vannak olyan csajok biztos, akiknek a párjuk öröme a fontos. De én még nem találkoztam ilyennel. Nektek mi a véleményetek erről? Normálisabb válaszokat légyszi, nem kell egyből támadni, hanem normál hangnemben beszélhetnénk erről. 25f

2021. júl. 6. 10:08
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
18 Már bocs,de szexről van szó,az nem csak rólad szól. Ezt kéne felfognod,hogy ez senkinek nem lesz jó,ahogy te elképzeled.
2021. júl. 6. 10:38
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
16 A hozzád hasonló férfiak miatt gyakori,hogy a nők nem élveznek el. Érdekes,ha maguknak csinálják,a legtöbb nő el tud élvezni,ráadásul elég gyorsan. Ezt maximum egy nagyon tapasztalatlan nő hiszi el,hogy normális,ha neki szinte sosincs orgazmusa,és hogy erről a férfi nem tehet.
2021. júl. 6. 10:40
 23/58 anonim ***** válasza:
100%

"De csak én nem látom igazságosnak, hogy nekem 10x annyit kell adni az ő orgazmusáért, mint ő nekem? "

Milyen igazságosságról beszélsz? A szex kölcsönös. A szex két félről szól. Nem egyről. Nem rólad. Kettőtökről. Az igazság az, hogy ki kell elégüljetek mindketten, nem pedig az, hogy most ki-mennyit dolgozik.

Neked szexbaba való, nem nő. Önző vagy.

"de egy idő után már unalmas lesz."

Erre szokták mondani, hogy nem mindenkinek való a szex. Maszturbálj ha neked az nem unalmas.

"Még annyit tennék hozzá, hogy anatómiai dolog, hogy a férfinek muszáj elélvezni szex után, a nőknél gyakori, hogy nem élveznek el."

Komolyan? komolyaaaan? 2021-et írunk és még mindig szokott valaki dobálózni a ősi ösztönökkel vagy eredeti funkciójú dolgokkal? Akkor kérlek, vágd le a mellbimbódat, mert neked nincs funkciója!

És képzeld, a csikló csakis arra a funkcióra van kifejlődve, hogy a női orgazmus forrása legyen. Míg a te elkényeztetett pöcsöd elsődleges funkciója a vizelés és megtermékenyítés. A sperma így-is úgy-is távozni fog, ki kell ürüljön. Létezik magömlés orgazmus nélkül, ha már ennyire a fajfenntartó ösztönökre akarunk hivatkozni...

2021. júl. 6. 10:41
 24/58 A kérdező kommentje:
Pedig biztos vagyok benne, hogy sok párkapcsolatban ez így van, hogy a pasi hamar végez, és a nő ritkán élvez el. És amúgy sok csaj van, aki magának se tud orgazmust okozni, nem igaz, hogy olyan ritka.
2021. júl. 6. 10:42
 25/58 anonim ***** válasza:
15%
A férfiak is teljesen máshogy működnek mint a nők. Nyílván valamilyen szinten meg kell érteni az ilyet, nem mindenki ugyanilyen, nem mindenki tudja azt hangoztatni, hogy sokáig bírja. Viszont! Igen, kifejezetten hímsoviniszta volt a kérdés, ezzel szemben viszont nem tudom mit vársz, hogy mit olvashass. Annyira gyűlölöm, hogy az embereknek sosem jó az ami van, hogy mindig többet akarnak, holott ha belegondolsz, valakinek még ennyi sincs. Nem tud ilyen kérdést sem kiírni sehova, mert vagy nem szereti magát, vagy általánosságban csak nem tartja magát jónak. Amúgy nem tudom. Fura nekem ez. Nyílván vannak olyan pillanatok mindenkinél, teszem azt a kapcsolat elején, amikor nyilván a párja igényeit tartja szem előtt, ettől függetlenül ahogy telik az idő, annál jobban érdekli a saját kielégültsége. És a prostiknak sem a kliens jóléte miatt csinálják azt amit, a pénz miatt. Erről ennyit. Plusz ha jó a méret, és megvan ami kell, én személy szerint nem igénylem az orgazmust, mert jó érzés már az is, ha bennem van.
2021. júl. 6. 10:43
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
24 Pedig jobb ha elhiszed,nő vagyok,tudom miről beszélek. Ráadásul veled ellentétben,velem őszintén beszélnek erről a nők.
 27/58 anonim ***** válasza:
93%
Az egy dolog hogy önző vagy, de úgy látom a szex téren az ügyetlenséged abból adódik hogy úgy igazán nem is vagy oda egy női testért. Mert ha teljesen rá lennél gerjedve, akkor elveznéd a vele való foglalatoskodást, és máris nem kötelező kör lenne mindem. Lényegében ha örömödet lelnéd a nőkben akkor akár önzőségből is imádhatod a testét, mert szereted nyalni falni, csókopni, felfedezni, érezni ízlelni, és hirtelen neki is jó lenne egyszer csak. Azért nem elegül ki mert érzi minden mozdulatodon, hogy azért csinálod, mert kell, mert elvárás, mert ahogy hogy te elélvezz tudod hogy valamit kéne csinálni is. Ha rajtad múlna akkor csettintenél hogy ugorjon, majd 3 perc múlva leszállhat rólad. Sajnos nem szeretsz szeretkezni, ez a bajod
 28/58 A kérdező kommentje:

23as

Ősi ösztön, vagy nem, ha egyszer izgatva van a nemiszervem, utána már muszáj elélvezzek, mert ideges leszek, ha nincs magömlés. És ez minden férfinél így van szerintem, max akik nagyon nehezen élveznek el, náluk nem.

29/58 anonim ***** válasza:

*a prostik sem

(Előző vagyok.)

2021. júl. 6. 10:44
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig biztos vagyok benne, hogy sok párkapcsolatban ez így van, hogy a pasi hamar végez, és a nő ritkán élvez el."

Igen?

Érdekes módon én teljesen kiegyensúlyozott párkapcsolatba élek és a barátom mindig kielégít. Sőt, míg az elején ritka volt, egy év után kb. már nem is volt olyan aktus, hogy ne lett volna orgazmusom.

Ismerősi körömben sincs jelen az általad megnevezett jelenség. Valahogy mindenki normális férfival van együtt, akik értik, hogy ez kölcsönösség alapú.

Régebb talán elfogadható volt ez, de ma már konkrétan nem ismerek ilyent. Ha pedig ismernék qrvagyorsan ajánlanám, hogy hagyja el az ilyen seggfej pasiját.

"És amúgy sok csaj van, aki magának se tud orgazmust okozni, nem igaz, hogy olyan ritka."

Tényleg? Kik? Hány ilyen esetről hallottál és hányból? Már nem azért, de ez nem olyan gyakori...

2021. júl. 6. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!