Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor most mi az igazság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi az igazság?

Figyelt kérdés

Ugye a beleegyezesi korhatár betöltött 14 év. Mielőtt bárki nekem ugrik csak kíváncsiság, nincs senkimxd és nem az az idióta vagyok aki napi 5 kérdést tesz ki😆

Elég betöltenie a 14et? Vagyis a szülinaoja után rendben van, vagy meg kell várni amíg teljesen kitölti tehát a 14. életévének a végét?

2021. júl. 6. 09:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"határozott naphoz kötött jogszerzés a nap kezdetén következik be."

Joghátrány esetén pl. bűncselekmény, az előnyösebbet nézik pl. fiatalkorúnak minősítik 18ik szülnapon.

Az, hogy valaki 14 évesen szexelhet az hátrány vagy előny?

Szerintem ilyenkor a védelem számít, tehát másnaptól lehetséges.

2021. júl. 6. 12:46
 32/37 anonim ***** válasza:
Legyen 14 éves és 1 napos, vagy inkább 2 napos és akkor biztos hogy nem kell aggódni, ennyi:) de cágoljatok meg ha nem így gondoljátok
2021. júl. 6. 12:50
 33/37 anonim ***** válasza:
Aki tegnap volt július 5én 14 az ma már 14 év feletti, betöltötte, legális a szex
2021. júl. 6. 12:54
 34/37 anonim ***** válasza:

Jogszerzés = pl valaki vásárolhat a dohányboltbam szerintem

De itt nem arról van szó, hogy 14 évesen valaki szexelhet, ez nem az ő plussz joga, hanem másnak a jogos "korlátozása": 14 év alattiakkal tilos szexelni.

2021. júl. 6. 13:04
 35/37 anonim ***** válasza:
De már legális akkor 1 nappal a szulinapja utan igaz? #34 most csak a jogrol van szo
2021. júl. 6. 13:52
 36/37 anonim ***** válasza:
A 14 nem tartozik bele a 14 ev alattiakkal igaz?
2021. júl. 6. 13:52
 37/37 anonim ***** válasza:

Kéne egy ilyen applikácio

Beirod ki, kivel, mennyien, hol baszna

És az applikáció kidobná

Valid vagy invalid

Startup cégem befektetőket keres.

2021. júl. 6. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!