Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mi az igazság?
Ugye a beleegyezesi korhatár betöltött 14 év. Mielőtt bárki nekem ugrik csak kíváncsiság, nincs senkimxd és nem az az idióta vagyok aki napi 5 kérdést tesz ki😆
Elég betöltenie a 14et? Vagyis a szülinaoja után rendben van, vagy meg kell várni amíg teljesen kitölti tehát a 14. életévének a végét?
Nem így van. Azon a napon amikor betölti már oké. Ki mondta neked ezt a baromságot? 😂
#11 azon napon lesz 14 éves. Mivel nem percre pontosan működik, ezért a nap végeztével zárul a 14. életéve, s másnap már betöltötte.
Ahogy nem volt 0. év, így az első évezred 1. január 1. 00:00:01-kor kezdődött, és 1000 évvel később, 1000. december 31. 23:59:59-kor zárul.
Ha az illető 2007. július 6-án született (mindegy, hogy 03:52 vagy 23:52), akkor ő 2021. július 6-án tölti a 14. életévét, tehát a betöltött, az július 7-én lesz.
Ahogy a 14es mondja. Július 7-én már szexelhetnek is.
Ha jól tudom
Most szórakoztok? A betöltés napja számít... Ha mai napon van a szülinap, nulla órától betöltötte az évet és mindegy hogy amúgy anyuciból mikor jött ki. A BETÖLTÉS NAPJA SZÁMÍT és NEM CSAK MÁSNAPTÓL.....
😂😂😂😂😂😂😂😂
Hát sajnos rosszul tudod és még arrogáns is vagy mellé. Mivel nem foglalkoznak azzal hogy hány órakor születtél ezért születésnapod másnapján 0:00kor leszel jogilag is annyi. Haveromat kiküldték dohányboltból a 18. születésnapján ezen jogcímen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!