Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szolid, csendes, visszahúzódóbb fiúhoz sosem fognak vonzódni a lányok?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen az alaptermészetem, persze ha meg kell védenem magam akkor kiállok magamért de alapvetően nyugodt vagyok.
Lányok nem nagyon vesznek észre, pedig eléggé magas vagyok:D
2021. júl. 1. 15:55
1/9 anonim válasza:
Van olyan lány biztos, akinek az ilyen személyiségű emberek jönnek be.
4/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és azért nem vagyok sikertelen
20F
5/9 anonim válasza:
Azzal nincs gond ha csendes és szolid, de ha ez abban nyilvánul meg hogy nem tud beszélgetni, kezdeményezni, unalmas akkor az gond.
6/9 anonim válasza:
A kiállásnál sokkal fontosabb a jóképűség.
A döntési folyamat legalább 50%-át az adja, az embernek milyen az arca. Az összes többi egyéb, magasság, humor, intelligencia stb a maradék, messze mögötte.
7/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Minden lány a nagyhangú, beképzelt, extrovertált fiúkra bukik, még a csendes, introvertált lányok is.
8/9 anonim válasza:
De fognak, mert van olyan, aki épp a szolíd, csendes srácokat kedveli. Ha igazán tetszel valakinek , bátorítani fog..akkor ragadd meg az alkalmat. 😊 Mindenkiből ki lehet hozni többet is, csak megfelelő partner kell hozzá és a szolíd, csendes srácból "rosszfiú" lesz, ugyanúgy ahogy a csendes lányokból is ki lehet hozni a vadmacskát, ha ügyes a másik fél. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!