Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen csajról?

Figyelt kérdés

Kinézetre alacsony, de formás testtel. Vékony derék, nagyobb kerék fenék, pici mellek, viszonylag szép arc. Fiatalabb kinézet. Kedves, néha hisztis.

Diplomás, közgazdász, jó fizetéssel.

2021. jún. 30. 21:40
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

40-es.

Honnan tudod, hogy nem tudok kicserélni egy villanykörtét?

Az, hogy Te emiatt kisebbrendűnek érzed magad, mert neked esetleg nem sikerült továbbtanulni, az nem az én hibám.

Igen, büszke vagyok rá, hogy sikerült eddig eljutnom nagy nehézségek árán.

Sok férfi miután megtudja, hogy diplomás vagyok, többet keresek mint ők, elfordulnak tőlem, mivel kevesebbnek érzik magukat. Megjegyzem alaptalanul. Exem szakmunkás végzettséggel rendelkezett és soha nem néztem rá másképp. Ezért fontosnak találtam kiemelni. Ez inkább titeket zavarhat, nem engem.

Egyébként rosszindulatú válaszokat is köszönöm, azokból sokat lehet át tanulni....

2021. júl. 2. 08:28
 42/45 anonim ***** válasza:
#41 csak az idiótákat zavarja az, ha neked magasabb a végzettséged, netán többet keresel. (Egyébként hozzátenném, hogy jellemzően a nőket szokta zavarni, ha a férfi kevesebbet keres náluk...)
2021. júl. 2. 08:56
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Talpra eset kis cuki nő lehetsz, a fizetésed meg nem érdekel, soha nem is érdekelt más pénztárcája, nem úgy keresek partnert
2021. júl. 2. 10:22
 44/45 anonim ***** válasza:
52%

#41 én ÁLTALÁNOSSÁGBAN írtam, de te magadravetted, jólvan.

Én nem érzem magam ettől kisebbrendűnek, teljesen biztos vagyok benne hogy többmindenhez értek mint te, csak nem érzek késztetést lépten-nyomon kérkedni vele mint te.

A hozzászólásaidból zanzásítva az jön le hogy egy karrierista, egotomán picha vagy, aki mellett jaj minden olyan pasinak aki nem a kőkeményen domináns tipus, mert különben rátelepedsz és uralkodsz szerencsétleneken. :)

2021. júl. 2. 11:51
 45/45 A kérdező kommentje:

44-es.

Szerintem inkább egy kiöregedett csúnyácska nőcske lehetsz, vsgy egy olyan pasi, aki próbált felszedni egy diplomás nőt, de nem jött össze neki.

Éld csak ki a frusztrációd gyakorin, ha már máshol nem lehet...

2021. júl. 2. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!