Mit gondolnatok egy ilyen csajrol? Miert ilyen a stilusa?
Figyelt kérdés
2.evet vegzett az egyetemen. Azt mondjak, 1.even normalisan oltozkodott, de most 2.evesen megvaltozott, leggyakrabban valami csocskidobos minit vett fel, blezerrel, magassarkuval vagy pedig fekete borhatasu leggingset csocskidobos toppal es magassarkuval. A szinuk pedig mindig fekete, bezs, bordo,szurke es piros volt. Ehhez valami sotetbordo, sotetbarna ruzs, full make up, es kocka mukorom feketere, bordora, pirosra, szurkere vagy sotetkekre festve.2016. jún. 19. 09:22
1/5 anonim válasza:
Pasit akar, hamar, mindenáron. Ki kell próbálnia ezt a stílust. Eddig jó kislány volt, a tanulásra figyelt. Kipróbálja, milyen rossz kislánynak lenni. Majd túl lesz rajta.
2/5 A kérdező kommentje:
1 pasi van az egesz szakon, ahol o tanul o meg nem kell neki
2016. jún. 19. 09:34
3/5 anonim válasza:
Nem csak abból a szakból áll az egyetem, ahova jár. Az egyetemen kívül is van élet és pasik.
4/5 anonim válasza:
Legalabb nőnek öltözik az pozitívum , bár ez kicsit sok smink szerintem, Es a csocskidobas meg végképp túlzás.
5/5 anonim válasza:
azt gondolnám hogy szereti mutogatni magát. ennyi. ettől még nem feltétlen sz ar ember.
oka sok minden lehet. lehet tényleg akar magának egy férfit. lehet mindig is tetszett ez neki, és meg lett a bátorsága, hogy így öltözzön. vagy mit tudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!