Templomba ilyen oltozekbe? Ti mit gondolnatok a csajrol?
Figyelt kérdés
Egy ilyen turkiz pant nelkuli combkozepig ero ruha volt rajta, csillogo szurke cipovel, valami bokalanc+ ekszerek, szurke mukorom....2013. aug. 13. 13:34
1/11 anonim válasza:
nagyon ráérsz ha azzal foglalkozol ki mit visel a templomban.
2/11 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy pl egy esküvőn volt, vagy a vasárnapi misére jött így..
3/11 A kérdező kommentje:
vasarnap
2013. aug. 13. 13:40
4/11 anonim válasza:
hát... általában kéne valami pánt, templomba... de ha csinos volt sztem egyáltalán nem baj, hisz oda szépen kell menni, vagyis nem szakadt ruhában...
6/11 anonim válasza:
nekem is van műkörmöm és csinosan öltözködöm templomba is így megyek (nagy ritkán) nem tudom mi van ebben? talán ódivatú nyakig begombolt ruhába kellene mennem? Vagy valaki féltékeny?
7/11 anonim válasza:
Az Úr házában illetlenség fedetlen vállakkal megjelenni! Ha már annyira keresztény, hogy vasárnap misére esetleg istentiszteletre jár, akkor oda illő öltözetben jelenjen meg. Vagyis legalább egy bolerót felvehetett volna, és sok ékszer sem oda való. Nem divatbemutatóra megy, vagy tetszeni valakinek, hanem imádkozni, igét hallgatni.
8/11 anonim válasza:
Lemaradt, a lényeg. Azt gondolnám a lányról, hogy ez csak álca. Hogy csak valakinek megakarja mutatni, hogy ő is lehet templomba járó. Tiszteletlen, nagyon.
9/11 anonim válasza:
mivel oda imádkozni járnak az emberek,tök mindegy mit vesz fel szerintem, a többieknek sem kéne vele foglalkozni,hanem istennel. miért kéne eltakarni azt amit isten teremtett neki?
10/11 anonim válasza:
Templomba nem való a partiruha.. Azt gondolom róla hogy sajnos nem tudja, hogy mi a szokás, de sok ilyen van. Én járok templomba, és azért az sem igaz, hogy zsákba kell menni. Ebben a melegben itt nálunk Pest környékén simán jönnek nők ujjatlanban. Nincs azzal gond, ha ízléses és nincs kint belőle majdnem mindene. De a túl feltűnő, csiricsáré ruha még akkor sem való oda, ha amúgy takarja a vállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!