Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok errol a kombinac...

Mit gondoltok errol a kombinaciorol a templomba?

Figyelt kérdés
Vasarnap voltam templomban es az egyik csaj ugy volt feloltozve, hogy lila bokacsizma volt rajta(aminek jo magas sarka volt), fekete borszoknya, ami eleg mini volt, farmerdzseki, ami nem ilyen fenekig ero volt, hanem mell alatt ert, valami fekete felso volt rajta plusz lila sal.
2012. nov. 15. 09:55
 1/3 Quorra ***** válasza:
Bordélyházba való ez, nem templomba!
2012. nov. 15. 09:57
 2/3 anonim válasza:
100%
szerintem nem ezt kell nézni a templomba. templomba elvileg azért járunk, mert hiszünk valamiben vagy hasonlók. ha így érzi jól magát, ebben a ruhában, akkor hagy legyen abban. szerintem. nem ez számít szerintem :)
2012. nov. 15. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Templomba nőnek úgy illik menni, hogy a váll és a térd takarva van. Az már egyéni ízlés kérdése, hogy színes lábbelit vesz-e hozzá, de tudod, régen az embereknek a legjobb ruhájuk volt a "vasárnapi", "templomba járós". Ezzel is kifejezték Isten iránti tiszteletüket. Persze más kérdés, hogy a jóistennek nem fáj, ha valaki magassarkúban megy le a misére, beengedi úgy is :)
2012. nov. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!