Ezek az összeállításokkal nem fogok túl cicababának tűnni, ha majd templomba megyek?
Ki kell csípni magad, de basszus, nem bálba mész...
Az a minimum, hogy a szoknya a térdedet takarja, illetve a 10 centis sarkak is máshova valók. Nem vallásoskéne gondolom így.
Lehet csinosan menni, de válogasd meg, mit hova.
Én nem vagyok vallásos, de én is valami szolidat veszek fel akár buddhista szentélybe megyek, akár mecsetbe akár katolikus templomba...
Valami visszfogott földszínt vagy feketét, lapostalpu cipőt, sötét harisnyát. Térdet, vállat takarja. Pasik se rövidgatyában és rövidujjúban. Szerintem ez alap tapintat.
szia!
Első kombó: az egybetalpú cipő már nem divat és nem is templomba való! A táska színéhez válassz cipőt, szóval én egy szolidabb fekete cipőt ajánlanék hozzá, így okés lenne!
Második kombó: a piros színt mellőzd nem templomba való!
Harmadik kombó: a fekete és a barna nem passzol, hacsak nem valami nagyon nagyon világos árnyalatról van szó! de én még akkor sem választanám!
Nem tudom hány éves lehetsz, én olyan 15-16-17 re tippelek, de a 10 cm-es sarkot túl magasnak tartom, inkább 5-8 cm-t ajánlanék!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!