Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek az összeállításokkal nem...

Ezek az összeállításokkal nem fogok túl cicababának tűnni, ha majd templomba megyek?

Figyelt kérdés
Szeretek divatosan öltözködni; szóval egyik alkalommal felvennék egy szürke egybetalpú cipőt(10 cm magas) egy fehér alapon fekete-szürke ruhával(nem hosszú, de nem is mini), fekete selyem blézerrel és fekete kézitáskával. Másik alkalommal fekete ruhát(kb comb középig ér) fekete blézerrel, piros kézitáskával és piros magassarkúval( szintén 10 cm-es sarka van). Illetve fekete ruhát, amin barna öv van, fekete bokacipővel(10 cmes sarok) valamint barna kiegészítőkkel és fekete kézitáskával.
2012. febr. 19. 12:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezekkel*
2012. febr. 19. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát a fekete sombközepes ruha az túl rövid templomba... valamint a fekete+ piros összeállítással igencsak kinéznének a templomból.
2012. febr. 19. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
unom már a templomos kérdéseidet-
2012. febr. 19. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Templomba nem mindegy? Én is csinosan öltözködöm, templomba mégse csípem ki magam, mert nem azzal a céllal megyek oda.
2012. febr. 19. 13:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem viszont azt mondták, hogy templomba csípjem ki magam, illetve ne farmert vegyek fel, meg minden gagyi cuccot.
2012. febr. 19. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Ki kell csípni magad, de basszus, nem bálba mész...

Az a minimum, hogy a szoknya a térdedet takarja, illetve a 10 centis sarkak is máshova valók. Nem vallásoskéne gondolom így.

Lehet csinosan menni, de válogasd meg, mit hova.

2012. febr. 19. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok vallásos, de én is valami szolidat veszek fel akár buddhista szentélybe megyek, akár mecsetbe akár katolikus templomba...

Valami visszfogott földszínt vagy feketét, lapostalpu cipőt, sötét harisnyát. Térdet, vállat takarja. Pasik se rövidgatyában és rövidujjúban. Szerintem ez alap tapintat.

2012. febr. 19. 16:24
 8/11 anonim válasza:
0%

szia!

Első kombó: az egybetalpú cipő már nem divat és nem is templomba való! A táska színéhez válassz cipőt, szóval én egy szolidabb fekete cipőt ajánlanék hozzá, így okés lenne!

Második kombó: a piros színt mellőzd nem templomba való!

Harmadik kombó: a fekete és a barna nem passzol, hacsak nem valami nagyon nagyon világos árnyalatról van szó! de én még akkor sem választanám!

Nem tudom hány éves lehetsz, én olyan 15-16-17 re tippelek, de a 10 cm-es sarkot túl magasnak tartom, inkább 5-8 cm-t ajánlanék!

Remélem tudtam segíteni!

2012. febr. 19. 18:36
 9/11 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok....
2012. febr. 19. 18:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha nem divat az egybetalpú cipő, akkor miért van szinte minden csajnak/nőnek olyan cipője, valamint miért árulják az üzletekbe?
2012. febr. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!