Ezek az összeállításokkal nem fogok túl cicababának tűnni, ha majd templomba megyek?
Figyelt kérdés
Szeretek divatosan öltözködni; szóval egyik alkalommal felvennék egy szürke egybetalpú cipőt(10 cm magas) egy fehér alapon fekete-szürke ruhával(nem hosszú, de nem is mini), fekete selyem blézerrel és fekete kézitáskával. Másik alkalommal fekete ruhát(kb comb középig ér) fekete blézerrel, piros kézitáskával és piros magassarkúval( szintén 10 cm-es sarka van). Illetve fekete ruhát, amin barna öv van, fekete bokacipővel(10 cmes sarok) valamint barna kiegészítőkkel és fekete kézitáskával.2012. febr. 19. 12:51
11/11 anonim válasza:
Én ezt venném fel: ceruza szoknya, térd alá érő, deréknél ér véget, egy blúz, [link]
akár platformos, cipő, ha jó időbe szeretnél menni, ehhez egy fekete táska +a trendi könyökig érő blézer, ami fekete.
Szerintem istent igazán nem zavarja akárhogy mész, de megszólhatnak érte főleg az idősebbek. Az sem mindegy miyen templomba mész.. az összeállítás amit írtam, az tökéletes egy református templomba, de áshová nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!