Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról aki rejtegeti a tetoválását más emberek előtt?
Figyelt kérdés
Olyan helyen vagy a bal melle alatt ahol senki nem látja csak aki dug vele. Nem akart róla beszélni, mert elég fura, hagytam is, de érdekes. Nem árulkodik túl sok önbizalomról nem?2021. márc. 8. 17:44
1/11 anonim válasza:
Ja, önbizalomhiányos. Mondjuk azt sem értem, hogy minek készíttetett tetoválást, ha eltitkolja.
2/11 anonim válasza:
Az embereknek általában (legalábbis a közfelfogásban) a bal melle alatt a szíve van, nem lehet hogy valami számára fontos személy, dolog, esemény emléke és azért tetováltatta oda?
3/11 anonim válasza:
Lehet azért rejtegeti, mert megbánta, hogy megcsinaltatta.
4/11 anonim válasza:
A tetkókat nem csak amiatt csinálják, hogy azt mutogassák a nyilvánosságnak. Egyszer volt egy csajom, akinek a mellére volt tetoválva az, hogy "szeretem a f*-t"
5/11 anonim válasza:
Én speciel azért takargatom mert csak rám tartozik és senki másra. Az hogy ha a seggemen lenne, azt se mutatom meg senkinek, mellemen lévőt nem látja senki csak a párom. És amúgy minek beszélnék róla? "Figyi, tök érdekes a mellemen van egy tetoválás" tiszta hülyének néznének, mert senkit se érdekel és nem is érdekes. Kb minden második embernek van tetkója és nagyrészük ruha alatt hordja, mert alapból nem látható helyen van. A hátamra is azért rakattam mert tetszett NEKEM, emellett sokat jelent NEKEM, de ezt nem fogom elmagyarázni senkinek, mert nem rá tartozik. Az hogy csak tükörből látom, az meg tökmindegy, akkor is látom.
7/11 anonim válasza:
Hát ha a melle alatt van, akkor az eleve egy olyan hely, amit nem sok ember láthat. Nekem az oldalamon van egy kicsi minta, de azt se nagyon láthatják, mert a melltartó/fürdőruha pántja pont ott megy át. Ettől még nem takargatom vagy szégyellem, csak nem sokan látják. :)
8/11 anonim válasza:
Ha melle alat van akkor mi a kérdés?
Nyílván nem fogja mutogatni a melleit akárkinek. :D
9/11 anonim válasza:
Én sem rejtegetem, csak egyszerűen intim területen van, amit nem szokás mutogatni
10/11 anonim válasza:
Meg saját magának csináltatta, nem másoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!