Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a lány több percig szokott oralozni, de most kb csak egy percig csinálná, csalódottak lennétek? Mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 22:01
1/5 anonim válasza:
Szerintemnem szabályszerű meddig is tart az orál meg a szex stb. Miért kénemindegyiknek ugyanolyannak lennie?:D
N
2/5 anonim válasza:
Persze, stopperrel mérem mindig az időt. Eddig úgy tudtam a szex az élvezet fokára megy nem időre és fő a változatosság, de javíts ki ha tévednék.
3/5 anonim válasza:
Csalódott akkor vagyok, ha szombat délután nem tudok nyugodtan napozni a borús idó miatt, ha a barátnőm 1 pec után abbahagyná a szopást, akkor értetlenül, döbbenten, elkeseredetten, összetörve, meghökkenve, meggyötörten, búbánatosan, vigasztalhatatlanul magamba roskadnék, és elveszíteném az életkedvem legnagyobb részét, még az agyvérzés sem kizárt. Ilyet még az ellenségemnek se kívánnék.
4/5 anonim válasza:
Nem. Mert a barátnőm és szeretem és megértem ha esetleg nincs hozzá annyi kedve. Így is hálás vagyok azért az egy percért is. De ha te csalódott vagy... Eléggé egy gigászi önző disznó lehetsz.
5/5 anonim válasza:
#4, csodálatos ember vagy, a szemem könnybe lábadt 😂😂😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!