Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok ilyenkor? /F
Van egy lány ismerősöm akivel születése óta jóban vagyunk, és nemrégiben többször is volt olyan hogy pl közel ültünk egymáshoz, és eléggé felállt rá több ideig teljesen akaratlanul, és szerintem ő is észrevette mert azért annyira nem tudom elrejteni, főleg ha felállok.
De nem viselkedek sosem másképp vele miatta vagy hasonló, sosem nyomulok rá meg semmi. (Egyebkent van baratja)
Lányok, ti mit gondolnatok a helyeben hogyha eszre vennetek hogy felall nekem ratok akaratlanul?
Én biztos meglepőbnék, de nem csinálnék jelenetet. Ha tudom, inkább úgy teszek, mintha nem vettem volna észre.
L
Koszi a valaszokat. Hat igazabol kicsit nehanyan felre ertettek, egyaltalan nem probalom mutogatni amikor felall, epp hogy probalom elrejteni.
Illetve ezt nem en iranyitom, nem ertem emiatt valaki miert akarna megtartani a tavolsagot az illetotol ha addig joban voltak
Én írtam a távolságot.
Azért, mert ha felizgul rám, akkor nyilván nem csak baráti a kapcsolat. Nekem aztán senki én hisztériázzon, hogy "barátzónaban" van. Na meg néhányan annyira bekattannak, hogy erőszakra vetemednek, és jobb félni mint megijedni.
Igen ezt teljesen megertem amit mondasz, tenyleg nagyon sokan sajnos nem kezelik jol a visszautasitast.
En nem ilyen vagyok, es az illetot szuletese ota ismerem es sosem akarnek tobbet tole.
Illetve meg kell jegyeznem hogy az hogyha nekem felall nem teljesen fugg ossze azzal hogy fel is vagyok izgulva, ez egyfajta test reflex nekem ha valaki kicsit tul kozel van pl akkor is felall de eszembe sincs semmi szexualis gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!