Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen csajról?

Figyelt kérdés

Kinézetre alacsony, de formás testtel. Vékony derék, nagyobb kerék fenék, pici mellek, viszonylag szép arc. Fiatalabb kinézet. Kedves, néha hisztis.

Diplomás, közgazdász, jó fizetéssel.

2021. jún. 30. 21:40
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
51%

Le a kalappal, hogy ilyen sikeres. Kivéve ha anyuék lobbiztak neki ki mindent.

Leírás alapján...

... bármilyen lehet, mert melleknél sem a méret számít. Megnéznék róla 1-2 képet, de gyanítom hogy szép

2021. jún. 30. 23:35
 22/45 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk az hogy kiemelte azt hogy diplomás az csak ront a helyzeten.. :D

Amúgy meg ez pont az a kérdés ahol egy kép többet mond ezer szónál.

2021. jún. 30. 23:50
 23/45 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként addig voltál szimpatikus,amíg a fizetéseddel nem kezdtél hencegni. Én vállalkozó vagyok,kb 3-4 szer annyi bevételem van mint neked,de eszembe se jutna ezzel hencegni. Most is csak azért írtam ki hogy lásd nem a fizetés mértéke a fontos.
2021. júl. 1. 00:20
 24/45 anonim ***** válasza:
73%
Csak a csórók hencegnek a “jó” fizetésükkel…😂😂😂😂
2021. júl. 1. 01:13
 25/45 anonim ***** válasza:
74%

Ha ezek mellett még hosszú szőke hajad és szép zöld szemed is van, akkor tökéletes :)

Semmi baj a kis cicikkel, meg azzal sem ha egy nő alacsony.

Volt egy szerelmem aki pont így nézett ki, imádtam...

2021. júl. 1. 07:15
 26/45 anonim ***** válasza:
73%

Most őszintén mit vártál erre a kérdésre😅? Az itt neked válaszolók 50%-ka úgy is dícsérni fog az ingyen kamatyolás reményében, a mardék 50%-ék meg vagy írígy életunt férfi, kiábrándult balszerencsés fráter, meg troll. Nem tudom hogy az egódat szeretted volna fényezni vagy komolyan is gondoltad a kérdésed, de legalább a korod oda írhattad volna. Meg mondjuk olyan infókat amik segítettek volna minket ahoz hogy érdemi válaszokat tudjunk adni a kérdésedre, mondjuk magadról is írhattál volna pár mondatot, nem csak arról a pórhüvelyről amiben a földi minden napjaidat tengetet, mit szeretsz csinálni szabad idődben, mi az ami fontos neked, ..., pár kis infód magadról, bár abból hogy csak azt gondoltad fontosnak hogy a külsőd meg a diplomád, és jó fizetésed emeled ki nekem az jön le hogy vagy nem vagy kibékülve a belsőddel, vagy nagyon felszines vagy, esetleg ehhez még kis hiúság, és túlzott önbüszkeség társul.

Ezt gondolom erről a csajról.

2021. júl. 1. 09:33
 27/45 A kérdező kommentje:

Saját magam "lobbiztam" ki magamnak!!!! Csóró voltam, de már nem vagyok az.

Köszönöm.

2021. júl. 1. 09:34
 28/45 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám hogy reklámozza magát 🤷‍♂️
2021. júl. 1. 09:35
 29/45 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, szőke hosszú hajam van, de nem kék a szemem. :)
2021. júl. 1. 09:37
 30/45 A kérdező kommentje:
És nem is zöld.. :)
2021. júl. 1. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!