Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Volt olyan csajszi a lazább társaságban aki annyira jól cumizott hogy híre ment és a végén majdnem mindenki megcumiztatta?
Figyelt kérdés
22F
Ha volt, ő ajánlkozott fel vagy azért kellett egy ital hozzá? Hol történt és hány évesen?
2021. jún. 29. 09:06
11/15 anonim válasza:
#6 5 vagyok
Tök jó hogy ilyen nyílt vagy a témában. Jó mondjuk anonim oldalon simán lehetünk 😅 Az életet élni kell csajszi!
Szimpatikusak a válaszaid, ezért reagáltam. Ez azért csak nem baj 😁
12/15 anonim válasza:
11-es, na jó, mivel szimpatikusak a válaszaim, írj privit, beszélhetünk..🙈
13/15 anonim válasza:
Hát ez az, hogy fel se kellet neki hozni, neki egyértelmű volt, hogy mit kell csinálnia, ha már kimentünk a sötétbe sétálni.
14/15 anonim válasza:
Egyetemen terjedt el egy csajról egy buli alkalmával, hogy imád szopni és elég jól is csinálja. Hát több sem kellett legközelebbi bulinál megkérdeztük, hogy benne lenne-e egy több fiús felállásban ha már ennyire szereti a farkakat. Nem kellett sokat győzködni átjött az egyik szobába és 5 srácot ápolt le. Igaz volt a végén már dugás is de az elején ahogy felszopott mindenkit az valami hihetetlen volt. Olyan spermás csajt még életemben nem láttam mint ahogy ő nézett ki az este végére. Nagyon jó volt.
15/15 anonim válasza:
Nekem nem kellett ital anélkül is szoptam társaságba ha összejöttünk. Voltak akik el is várták utána mindig de nemokozott gondot. Csak néha sajnáltam hogy egyedül vagyok lány, amikor sokan voltak jól jött volna kis segítség. Főleg amikor nem csak spermát nyeltem hanem számba is pisiltek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!