Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom a feleségemet, viszont se megcsalni, se megbántani nem akarom. Mitévő legyek?
15 éve vagyunk együtt, van két gyönyörű gyerekünk és jó életünk. Remek társ, barát és anya. Szeretem, nem is kívánhatnék jobbat.
Ugyanakkor önhibáján kívül vagy belül, nem tudok már nőként tekinteni rá. Félreértés ne essék; nem a fizikai adottságaival, illetve annak változásaival van gond. Ő is öregszik, én is öregszem, édesanya lett - ettől függetlenül ugyanaz a csodálatos nő, aki anno meghülyített.
Inkább a hálószobában nyújtott teljesítménye lomboz le. 15 éve én vezénylek le minden egyes együttlétet, kizárólag én vagyok az aktív fél, kivétel nélkül. Van az a 3-4 dolog, amit imád - és miután (bocs a vulgaritásért) ezeket a havi 2-3 alkalom során megadom neki, olyan szinten elfárad, hogy odabök egy félálmos "És te mit szeretnél?"-t, ami után már teljesen elmegy a kedvem az egésztől. Sokszor inkább közben színlelek egy orgazmus, csak ez a kérdés ne hangozzon el, vagy legyen már vége. Egyszerűen unom már a konstans tengericsillag pózt, akármennyire is szeretem őt.
Próbáltam kommunikálni vele, megbeszélni, de rendre elutasítást kaptam, mondván; ami neki nem esik jól, diszkomfortos - amiben ügyetlen, azt hadd ne kelljen művelnie már - én úgyis megoldok mindent. Egyébként ne gondoljatok semmi perverz vagy extrém dologra: csupán néha jól esne, ha pl. meglovagolna a gyönyörű feleségem, és egy másik pozitúrából élvezhetném a látványt. Ennyi. Ha egyszer-egyszer ő lenne az aktívabb fél.
De nem, "ő nem egy riherongy, hogy rám másszon". Pedig félévente csak egyszer, de jól este...
Igyekszem otthon minden házi, illetve kerti munkát elvégezni, ami kompetenciámon belül van - elvinni a csajokat, hogy minél több ideje legyen magára. Méltatom (de nem viszem túlzásba), hogy milyen szexi és kívánatos, hátha az önbizalmával van a gond (nőknél sosem lehet tudni).
Elkezdtem újra edzeni, minél kevesebbet slamposan mutatkozni előtte, randira vinni - hátha az a gond, hogy nem talál már vonzónak, férfinak - de telnek az évek, és ez csak egyre rosszabb lesz. Kérdeztem is tőle, hogy esetleg bennem van-e a hiba; kinevetett, és határozottan tagadta. Szóval ki tudja, ő azt állítja, hogy számára ez így, ebben a formában, maximálisan kielégítő.
Dióhéjban: hiába próbálom néha rávezetni, nem ér célt a próbálkozásom. Nem akarok ezzel lihegni folyamatosan a nyakában, mert akkor meg azért undorodik meg tőlem.
Milyen egyéb praktikákat vethetnék be? Nektek milyen a szexuális életetek ennyi év után - kívánjátok még egymást? Hogy próbáljátok életben tartani, és mennyire vagytok partnerei egymásnak? Normális ez, hogy már szinte nem is kívánom őt emiatt?
Üdv nektek! 40/F
Több mint 30 éve vagyok nős, de nem tudom, tudtam volna mondani soha, hogy unom. Szerinted ezt Ő nem veszi észre rajtad?
Ne "én időt" adjál neki, hanem vidd el a gyerekeket a nagyszülőkhöz, és menjetek el közösen napokra valahová ketten! Pörögj fel! Egy apátiás férfi mellett nem jön tűzbe egy nő sem.
Ha pozitív leszel az át ragad a párodra is.
A szex nem lehet cél. Pláne nem verseny, ki kezdeményezte, ki mikor van felül.
A szex eszköz hogy jobban érezzétek magatokat, egymást.
Az sem árt ha naponta többször rá írsz mit csinálnál vele este. Vagy semleges dolgokat, csak érezze hogy gondoltál rá.
#22 Köszönöm az észrevételt! Ugyanakkor nem tudom, honnan vetted az apátia dolgot, mert pontosan úgy éljük az életünket, ahogy leírtad :) Az ég világon semmi gondunk az intimitással, pláne a közös programokkal - mindig találunk egymásra időt. Valószínűleg én írtam félreérthetően.
Nektek gratulálok, és sok boldog évet kívánok még együtt!
22-es vagyok.
15 év alatt megtanulhattad hogy a szexért meg kell dolgozni, nem kapod alanyi jogon. Ha neki 3-4 póz jó, neked abból kell a legtöbbet kihozni. Ha kevesled a havi 2-3 alkalmat tenni kell hogy többet kívánjon. Ezek nem könnyű dolgok, de 15 évvel ezelőtt is meg kellett küzdeni a szexért. Ma is meg kell.
Abból hogy " unod", "hálószobában nyújtott teljesítménye lomboz le", "nem tudok már nőként tekinteni rá"... stb kifejezésekből kovetkeztettem hogy le vagy törve.
Sajnos a nők nagy része így van "kitalálva". Mi lassan 30 éve vagyunk együtt és hasonló a helyzet. Olvastam egyszer,hogy a nők átlagosan az összeismerkedéstől számítva kb. 1 évig kívánják úgy a férfit,hogy megörülnek érte. Kb. ennyi idejük van,hogy teherbe essenek,vagy elvetessék magukat feleségül.Ez változó. Valakinél több,valakinél kevesebb. Sokan utána már csak "kötelességből" adják magukat oda a férfinak,sokan eljátsszák az orgazmust.Eljátsszák nektek kedves férfitársaim,hogy mekkora kanok vagytok,de ő valójában a pókhálókat számolja és összerándítja a hüvelyét néhányszor,hogy azt hidd,hogy most milyen jóóóó neki. Nem tudom,hogy ez-e a jobb,vagy azok,akik megmondják,hogy köszi,de 1-2 alkalmat még én is élvezek,de a többi inkább kellemetlen. És ők a többség. Közülük is van,aki kíváncsiságból félre lép,de szerintem azok a csajok,akik valóban élvezik 40 felett is,azok nagyon ritkák. Szerintem ők bárkivel,bármikor élveznék és ők szerintem sokkal félrelépősebbekis,de ez már csak az én gondolatmenetem. Nem egyszer hallottam elvált barátomtól vagy akár az 50-es bátyámtól,hogy összejöttek egy hölggyel és néhány találkozás után lefeküdtek.Aztán valamiért mégsem múködött a dolog és szakítottak a hölggyel. A legtöbb hölgy ilyenkor még azt is felhozta sérelemként,hogy "BÍZTAM BENNED ÉS ODAADTAM NEKED A TESTEM),mintha valami fizetőeszköz lett volna a vacsorákért,vagy hogy ezzel tartsa meg a férfit és ő nem is élvezte. Sajnos kedves férfitársam,ebbe bele kell törödnöd. De talán ő nem csal a munkahelyén. Még annyit,hogy hiába viszed el bárhová a gyerekek lepasszolása után, ott sem hiszem,hogy jobb lesz neki a szex,esetleg ő is megpróbál majd színészkedve megfelelni.
A 24 éves lánynak. Azért még a te korodban és családi állapototban még természetes,hogy megörülsz már egy jó szexért,de majd írj ide 15 év múlva 2-3 gyerek megszülése után,hogy meg van-e még ez a vágy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!