Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ribis lány aki szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ribis lány aki szereti kelletni magát kb hány fiúval szexel 25 éves koráig?

Figyelt kérdés
Kb az egész élete a fiúkról szól nem bír egyedül meglenni.
2021. jún. 23. 10:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
16%

22: én nem tudom hogy ki pontoz és ki nem, de ez a hozzászólásod semmilyen szinten nem releváns, és bár elfogadom, hogy neked ez a véleményed, ugyanakkor sok valóságtartalma nincs.

Fogalmam sincs ugyanis, hogy honnan veszed, hogy akinek 20-40 partnere volt, az magányos és tönkrement az élete.

Ez csak a te véleményed, semmi nem támasztja alá.

Csak hogy tiszta legyen: semmi baj azzal, ha te az ilyen embereket, akiknek 20-40 partnerük volt (akár férfi akár nő) "ribinek" tartod, ehhez jogod van. A többi viszont csak alaptalan kitaláció, semmivel nem valószínűbb, mint hogy ezen emberek boldogabban élvenk párkapcsolatban azóta, mint a legtöbb olyan, akiknek 1-2-3 partnerük volt, netán hozzámentek a legelsőhöz.

Remélem, érthető. :)

2021. jún. 23. 14:05
 22/24 anonim ***** válasza:
77%
23: nő 13 évesen vesztette el a szüzességét, a következő 14 évben 17 partnere volt. Volt köztük kapcsolat is, de hát valamiért azok is véget értek. Pszichológushoz jár(t), mert nehezére esik megemészteni, hogy mi baj van vele. Azt mondta, ha 40 pasival lesz, és majd a 41. lesz számára a nagy ő, az is jó lesz. Na, ez az, ami csak elméletben hangzik jól.
2021. jún. 23. 14:28
 23/24 anonim ***** válasza:

És ez mit bizonyít? Hogy van ilyen eset is? Ahogy olyanok is vannak szép számmal, ahol 1-2 partner után házasság, aztán csúnya válás, pszichiáter, gyógyszerek, stb?

Ez semmit sem igazol. Mindenre lehet példát hozni, és annak ellenkezőjére is.

Pont ettől színes a világ, hogy sokfélék vagyunk.

És pont attól szar, hogy egyes emberek még mindig címkéznek, megbélyegeznek, elítélnek, legtöbbször a részletek, vagy a valóság ismerete nélkül.

Nektek valami becsípődött.

2021. jún. 23. 15:06
 24/24 anonim ***** válasza:
76%
30 eves no vagyok, 6 eve ferjnel, es sztem nem szexeltem sok palival
2021. jún. 23. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!