Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ribis lány aki szereti kelletni magát kb hány fiúval szexel 25 éves koráig?
Jellemzően nagyon nagy számai a 35+ éves elvált nőknek vannak, ezek első pár évben próbálnak újra olyan pasast keresni, akivel életüket leélhetik, de aztán azt tapasztalják, hogy ezek is csak pár évüket rabolják, közben meg sokkal bénábbak, mint azok, akiknek csak pár hetes, hónapos kalandra kellenének.
Aztán ha belelendülnek az évi pár tucat pasas egyáltalán nem ritka náluk...
Közben meg a hétköznapokban konszolidáltnak látszó nők.
Attól hogy valaki "merészen" öltözködik, vidám, flörtöl még nem jelenti azt hogy minden héten mással dug. S az hogy csókig, tipi-tapiig elmegy valakivel még nem jelenti azt hogy meg is dugja. Szóval lehet csak 5 pasija volt lehet sokkal több. Nagyon sok "nagyétvágyú" csajon nem mondod meg elsőre, s a környezte sem tudja hogy minden hétvégén x pasit elintéz, vagy éppen swingerbe jár gangbangbe.
Egyébként meg mindegy, mindenkinek annyi partnere volt ami neki jólesik :)
#16: ez nagyon mellément, de jól mutatja, hogy EQ és IQ szinten van még hova fejlődnöd :D
Én ugyanis férfi vagyok, nem csaj, így nem járt bennem egy sem :)
Ettől még teljesen egyetértek azokkal, akik szerint a férfiaknak semmivel nincs több joguk olyan szexuális életet élni, amilyet csak akarnak, mint a nőknek.
Továbbá, senki se beszélt itt több százról, de nyilván neked még ilyen sem jut, ezért itt vezeted le a frusztrációidat :D
És most gondolkodj el, ki is a szánalmas? :D
(Spoiler: te)
Látom azért nálad is vannak gondok.
"Ettől még teljesen egyetértek azokkal, akik szerint a férfiaknak semmivel nincs több joguk olyan szexuális életet élni, amilyet csak akarnak, mint a nőknek."
Ki mondott itt neked olyat hogy nincs hozzá joguk okoska?
Annyival fekszik le ahánnyal akar, de attól még ribi lesz.
Szóval neked is van még hova csiszolna azt a nagyravaló Iq-dat.
Az Eq-d sem szárnyalhat a magasban ha leálsz itt velem veszekedni. :)
Barátnőmnek 23 évesen 40-45 partnere volt előttem.
Szerintem aki kelleti magát 100 felett lehet 25 éves korára.
Ha ez neked veszekedés, akkor tényleg nagy bajok vannak nálad fejben :D Bár az sem biztos ezek alapján, hogy érted is mi az az EQ :D
Értem, tehát "ha annyival fekszik le amennyivel akar, de attól még ribi lesz", az nem nem minősítés, ugye? És ha ezt a pasi teszi, ő mi? hímribi? :D
Egyébként ti (illetve nem tudom, kik, mert ugye ez egy anonim oldal) minősítgetitek itt a csajokat és pontozzátok le azokat, akik megvédik őket azzal, hogy nem rosszabb ez, mint a sokat csajozó pasik.
De hogy te is megértsd, igyekszem érthetően fogalmazni: szíved joga, ribinek tartani bárkit, ez a te saját véleményed, jogod van hozzá. Ahhoz nincs jogod, hogy elítélj, vagy degradálj bárkit, akinek más a véleménye, mert ugye attól, hogy neked más, nem biztos, hogy igazad van.
Én sem azt mondtam, hogy nincs jogod kifejteni a véleményed, de a stílus maga az ember... és ebben erősen leszerepeltél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!