Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ribis lány aki szereti kelletni magát kb hány fiúval szexel 25 éves koráig?
Figyelt kérdés
Kb az egész élete a fiúkról szól nem bír egyedül meglenni.2021. jún. 23. 10:15
1/24 anonim válasza:
Ha jól néz ki mellé, és nincsenek magasan az elvárásai, akkor határ a csillagos ég.
2/24 anonim válasza:
Baratnőm olyan ötvennel, de több mint százzal volt kavarás, csók, tapi, esetleg orál.
De ő egyébként nem ribis, csak nyitott, sokat utazik és rengeteg embert ismer.
3/24 anonim válasza:
Én ismerek 19 évest, akinek 10 feletti partnere volt, ebből sok egy alkalmas, de volt neki már minden lenyeléstől kezdve az análig. Nekem is első együttlétkor már lenyelte a spermám. ordas nagy rbanc, a sok traumától ami érte, sajnálom is miatta :(
4/24 anonim válasza:
Szerintem a nagyon kihívó lányok inkább csak palástolják a dolgokat...
5/24 anonim válasza:
Nem tartom magam ribisnek, sose kellettem magam, 25 éves koromig úgy kb 40 volt ha mindent beleszámolunk
6/24 anonim válasza:
19 évesen túl vagyok énis a 10-en (elég sokkal), nem tartom ribinek magam, mindnek oka volt, nem hülyítettem senkit.
7/24 anonim válasza:
Ne tartsd magad ribinek csak ha majd 30 évesen is ott jársz hogy minden egyes szexuális együttlétet ki tudsz magyarázni, akkor ne csodálkozz, ha nem tudsz majd normális kapcsolatot kialakítani. Ismerek ilyet.
8/24 anonim válasza:
Na ezek is több f@szt fogtak mint kilincset :D És még írják hogy nem ribik. Akkor a ribi 1000+ partnertől van?
9/24 anonim válasza:
8: nem, a ribik pénzért és/vagy válogatás nélkül szexelnek.
Mellesleg, ha egy pasinak volt ennyi nője, azt miért nem ribizlizitek le? Semmi különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!