Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aszexualitasbol ki lehet valahogyan gyogyulni? Vagy egyatalan az vagyok?
Figyelt kérdés
Annyit, hogy elegge undorodom a szextol, de sokat szoktam rola fantazialni es fel is szokott izgatni, csak megis ha jobban belegondolok, akkor elegge rosszul leszek, ahogy elkepzelem, hogy egy ferfival en szexelek...olyan zavarba ejto es furan erzem magam...ez miatt ugy erzem, hogy sose lesz kapcsolatom, mert azt hiszik, hogy defektes vagyok...egyebkent szuz vagyok es sosem voltam fiuval...2021. jún. 18. 22:56
1/6 anonim válasza:
Kell egy partner, aki bevezet az erotika világába. Aki nem akar mindenáron megdugni, de segít felfedezni a tested, rávezetni mi lehet jó, aki nem akar tovább menni mint amit engedsz, ami még jól esik.
Ffi
2/6 anonim válasza:
Fiziológiailag nem vagy aszex, de piszok erős mentális gátjaid, komplexusaid vannak. Pszichológus fog tudni segíteni ha egyedül nem megy.
3/6 A kérdező kommentje:
Ertem...koszonom a valaszaitokat.
2. szoval Pszichologusra van szugsegem? Az durva...
2021. jún. 18. 23:05
4/6 anonim válasza:
Lehet még hormonzavar is, egy kivizsgálás nem ártana.
Ha nem, akkor tényleg pszichológus kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Hormonzavar?? Jezusom...o_o Ez igaz?
2021. jún. 18. 23:51
6/6 anonim válasza:
Ezzel mi a baj?
Ha valamelyik szexhormon nem termelődik eléggé, akkor nem fog jól menni a szex.
Ebben mi a meglepő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!