Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a felháborodásom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom vagy nincs igazam?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakított velem 2 héttel ezelőtt egy év után. Megvoltak a magunk problémái viszont ez a szakítás mondhatni váratlan volt egy hónapja meg az össze költözést terveztük. Nem adott rendes indokot igazából 5 perc alatt le zavarta SMS-ben,amikor mondtam neki hogy legalább találkozhatnának azt mondta nem akart mert nem áll készen rá hogy el engedjen. Az volt ah indok hogy idő kell neki hogy egyedül legyen és megtalálja hogyan lehet egyedül is boldog. Mint mondottam elotte meg voltunk teljesen oken,egy veszekedést leszámítva az utóbbi időben nem volt gaz. Másnapra letiltott minden honnét,meg TikTokrol is,azonban meg mielőtt letiltott láttam hogy az ex barátság extrákkal haverja végig likeolta minden képet ami fura volt mert egyébként a srác soha nem beszélt vele ( 1 héttel azelőtt “mentek szét”hogy mi össze jöttünk,az exem vele csalta az exet úgy fel éven át). Na most,közös barátomtól tudom hogy tegnap találkoztak egy buliban. Nem tudom mi történt vagy hogy csak ennyit. Ez viszont rosszul esik,nem az hogy relatíve gyorsan túl lépett hisz gondolom ezt már tervezgette magában egy jó ideje csak nekem volt új. Hanem hogy amíg együtt voltunk folyamatosan ha szoba került a srác szidta,hogy mekkora szemet,soha nem lenne újból vele stb. Aztán másfél héttel azután hogy velem szakít együtt buliznak meg kitudja mi. Csak szerintem inzultalja ez az emlékunket,vagy túl reagálom hisz már nem vagyunk együtt?
2021. jún. 17. 16:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ti mi a tökömről beszéltek?:D A kérdésnek vajmi köze van a házassághoz:D Ok, valakinek az volt a feltevése, hogy azért lépett le a csaj, mert nem volt gyűrű a kezén, de ez ott megdőlt, hogy tervezték az összeköltözést (ami gyakran a leánykérés előszobája) azaz a kapcsolatnak volt dinamikája, látszott a fejlődés rajta, nem laposodott el.

Az hogy kit mennyi vagoyn illet meg, abszolút nem kapcsolódik a témához:D

2021. jún. 18. 16:08
 22/23 anonim ***** válasza:

12.

Igen van egy ilyen eset. De ez nem jelenti azt hogy minden eset ilyen. A te egy tapasztalatod alapján általánosítasz sok más esetre amik nagyon nem olyanok.

21.

teljesen igazad

térjünk vissza

2021. jún. 18. 17:26
 23/23 anonim ***** válasza:
A dugó partnere tudta rendesen kielégíteni, és közben bele is szeretett, már nem csak szexelni akar vele, ennyi történt.
2021. júl. 20. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!