Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pöttyös guru undorító csókolózós heteroszexuális reklámja miért nem okozott felháborodást? A meleg reklámból meg egyből botrány lett
Nem tudom hogy láttátok-e már azt a gusztustalan undorító Pöttyös Guru reklámot ahol egy nő meg egy férfi csókolózik de rendesen mutassa.
Ez miért nem okozott felháborodást?
A gyerekekre ez már nem ártalmas?
A coco cola meleg reklám meg olyan nagy botrány lett hogy még a amerika újságok is leadták.
Engem is zavar ha férfi és nő kezdi el egymást csókolgatni, irigység lesz úrrá rajtam.
Ha két pasi, az meg számomra visszataszító.
Viszont ha 2 csaj csókolózik... még még még!
azzal bármit el lehet adni, tényleg engem ilyennel megvesznek :)
Kérdező.
Áruld már el, hogy miért okoz számodra lelki békét, hogy ezen az oldalon provokálsz és próbálsz összeugrasztani vadidegeneket???
Nagyon szép lány nevű felhasználó válasza:
A homoszexualitás az egy betegség.
# 9/9 Időpont ma 16:45
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Csináld inkább meg a házid aztán feküdj le aludni. holnap suli...
mert csak a melegek b*sszák a társadalom szemét (legalábbis a nagy részének). egy hetero pár bármit csinálhat, az senkit nem zavar. ott van például a Puncs.hu-s reklám, az ellen senkinek egy szál kifogása, mert nem b*zi
de egyébként normális ember számára a reklámnak pont mindegynek kéne lennie. ha szereted a kólát, úgyis megveszed... nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!