Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pöttyös guru undorító csókolózós heteroszexuális reklámja miért nem okozott felháborodást? A meleg reklámból meg egyből botrány lett
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy láttátok-e már azt a gusztustalan undorító Pöttyös Guru reklámot ahol egy nő meg egy férfi csókolózik de rendesen mutassa.
Ez miért nem okozott felháborodást?
A gyerekekre ez már nem ártalmas?
A coco cola meleg reklám meg olyan nagy botrány lett hogy még a amerika újságok is leadták.
2019. okt. 14. 16:35
11/16 anonim válasza:
Igen, ez így van, mert mi normálisak vagyunk, normális értékeket reklámozunk, ti meg nem.
12/16 anonim válasza:
hiba volt feltenned ezt a kérdést. vagy ha éppen az volt a célod, hogy egymásnak ugraszd a homofóbokat meg akik nem azok, akkor elérted a célodat
13/16 anonim válasza:
Miért homofóbia, ha rühellem, hogy mutogatjátok magatokat es a képembe erőltetitek a degeneráltságotokat? Ettől meg nem fóbia... Semmi bajom veletek, éljétek világotokat, csak ne higgyétek, hogy nincs rejtegetni valótok.
14/16 anonim válasza:
"Miért homofóbia, ha rühellem, hogy mutogatjátok magatokat es a képembe erőltetitek a degeneráltságotokat" Én meg hetero létere azt rühellem, hogy a heterók az után nyalják-falják egymást, és egy reklám sincs ahol ne tolnának legalább egy alulöltözött libát a képembe. Még hogy a melegek parádéznak, meg tolják az ember képébe a szexualitásukat... A heterók napi szinten ezt teszik! Most én is kezdjek vinnyogni hogy intézzék a négy fal között a heterók is? Mert jó lenne...
15/16 anonim válasza:
te mivel leszel több ember, hogy degeneráltnak tartod a melegeket? magadat minősíted, hogy ennyire értesz a témához, ok nélkül szidod az embereket, meg magad ellen beszélsz ("nem vagyok homofób, de..." aha, persze :D)
16/16 anonim válasza:
#13 homofób vagy és pont. Ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!