Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a felháborodásom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

A szomszédasszonyom kölcsönkérte a hálózsákunkat, hogy a lánya elmenne a barátokkal táborozni hétvégén és hogy kölcsön-e adnám.

Mondom persze aranyos kamaszkorú lány mi rosszat feltételezne az ember köszön, visszahúzódó.

Tegnap visszahozta az anyja, hogy köszöni minden. Belenézek azért mielőtt szekrénybe tenném vagy indokolt-e a mosás.

Zipzárolom ki már akkor megcsapott a g*eci szag. Átitatódva a bélésig tenyeres foltokban össze vissza szinte ropogott is.

Most mit csináljak én már nem szívesen használnám.. De szólni se akarok a szomszédnak hogy a lánya jól elrendezte nem tudom miket csináltak benne rajta.

Nem akarok összeveszni.

2021. ápr. 20. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én visszavinném nekik, vegyenek egy másikat. Én barátnőmnek adtam kölcsön egyszer egy felsőmet, a kedvencem volt, úgy kaptam vissza hogy ge.ci foltos volt az is pfff, állítólag nem vette észre..
2021. ápr. 20. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
jogos,én szólnék,visszadnám hogy milyen és kérdezze a lányát...ja és hozzon egy újjat...
2021. ápr. 20. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Röhögve szóváteheted anyunak hogy azért máskor nem illene spermásan visszaadni.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jogos és a csajnak kéne mondani!
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a lánynak, hogy vegyen egy másikat, ha nem teszi, szólsz anyjának, hogy ő vegyen.
2021. ápr. 20. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is először a lánynak szólnék négyszemközt! Aztán az anyjának.
2021. ápr. 20. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is biztos vissza vinném neki.

Ez a pofátlanság teteje.

2021. ápr. 20. 20:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Neki ciki, de nekem is ezt úgy közölni..

Hogy mondjam meg?

Talán a lánynak majd mondom, hogy azért nem volt olyan tiszta a hálózsák.

2021. ápr. 20. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg a hálózsákot és vidd vissza az anyjának így, hogy nem olyan állapotban van, mint amilyenbe te odaadtad. Hány éves a lány?
2021. ápr. 20. 21:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazad van. 16 éves
2021. ápr. 20. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!