Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben az esetben belefér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben belefér kikezdeni egy 14-15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
A lényeg, 22 éves pasi vagyok. Van a környékünkön egy csaj, 14 vagy 15 éves. Őszintén szólva a leányzó testileg már teljesen érett, ez egyértelmű. Szép nagy fenék, mellek, a tekintetéből pedig sugárzik a csábítás és a szexualitás. Én még szűz vagyok, testalkatilag eléggé kisfiús, a személyimet még simán kérik ha sört veszek. :D Szóval ne ilyen két méteres kopasz állatot képzeljetek el a korom ellenére. Az az igazság, hogy én nem szeretnék vele párkapcsolatot kialakítani, mert félek, hogy mutogatnának ránk az emberek, és tuti nem is lennénk egy hullámhosszon a korkülönbség miatt. Őszintén szólva én csak kalandozni szeretnék vele. A lány egyáltalán nem tűnik egy szentléleknek, azon sem lepődnék meg ha már nem lenne szűz, sőt. Meg tudjátok milyenek a mostani tini lányok... Nem beszéltem még vele, nem ismerjük egymást, párszor láttam, és észrevettem, hogy azért nézegetett a csajszi. Azon gondolkozom bejelöljem-e, és várjak esetleg ír-e valamit. Egy bejelölés még nem a világ, elvégre egy faluban lakunk. Attól félek, hogy ő még fejben nem állna készen egy szexkapcsolatra, éretlen lenne, hiába kész már a teste. Nem tudom... Eléggé beindít, semmi pedofil vonásom nincs, a lány nem a kora miatt jön be, hanem mert jól néz ki, és irtó csábos a tekintete. Remélem kapok nem lehurrogó választ is.
2021. jún. 16. 11:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

Ha 14 éves elmúlt akkor nem pedofília a dolog, na meg te sem vagy még öreg.

Ha össze jöhet vele bármi is miért hagynád ki.

2021. júl. 8. 06:17
 22/25 anonim ***** válasza:
52%
Elég undorító és szánalmas vagy. 22 évesen egyébként mi a fészkes fenét csináltál eddig, hogy még egy NŐ se jött össze? Most meg kislányokat d.gnál, akiről azt se tudod, hogy mi van a fejében, lehet dögös kisugárzása, de péniszt még csak képeken látott. Én a szülei helyében tuti elküldenélek a francba.
2021. júl. 8. 13:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Eléggé bénának tűnsz. Miért nem hívod meg egy fagyira, üdítőre, és beszélsz vele? Ez annyira elképzelhetetlen. Szerintem a korkülönbség még határeset!
2021. júl. 8. 20:44
 24/25 anonim ***** válasza:
alakult már valami?
2021. júl. 8. 23:04
 25/25 A kérdező kommentje:

22-es: Nem tudom, a nőket kelleni kérdezni talán. Nem lehet mindenki olyan szépgyerek, mint te.

24-es: Nem. Időközben kiderítettem, hogy a volt osztálytársamnak unokatestvére, és nagyon jóban vannak, plusz az én unokatestvéremmel szintén, aki most 18. Magyarán bár én szeretnék kikezdeni vele, túl sok a közös ismerős, akiknek nem hiányzik a kioktatása. De lehet egyszer rászánom magam, hogy lépjek valamit az ügyben.

2021. júl. 13. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!