Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben belefér kikezdeni egy 14-15 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
A lényeg, 22 éves pasi vagyok. Van a környékünkön egy csaj, 14 vagy 15 éves. Őszintén szólva a leányzó testileg már teljesen érett, ez egyértelmű. Szép nagy fenék, mellek, a tekintetéből pedig sugárzik a csábítás és a szexualitás. Én még szűz vagyok, testalkatilag eléggé kisfiús, a személyimet még simán kérik ha sört veszek. :D Szóval ne ilyen két méteres kopasz állatot képzeljetek el a korom ellenére. Az az igazság, hogy én nem szeretnék vele párkapcsolatot kialakítani, mert félek, hogy mutogatnának ránk az emberek, és tuti nem is lennénk egy hullámhosszon a korkülönbség miatt. Őszintén szólva én csak kalandozni szeretnék vele. A lány egyáltalán nem tűnik egy szentléleknek, azon sem lepődnék meg ha már nem lenne szűz, sőt. Meg tudjátok milyenek a mostani tini lányok... Nem beszéltem még vele, nem ismerjük egymást, párszor láttam, és észrevettem, hogy azért nézegetett a csajszi. Azon gondolkozom bejelöljem-e, és várjak esetleg ír-e valamit. Egy bejelölés még nem a világ, elvégre egy faluban lakunk. Attól félek, hogy ő még fejben nem állna készen egy szexkapcsolatra, éretlen lenne, hiába kész már a teste. Nem tudom... Eléggé beindít, semmi pedofil vonásom nincs, a lány nem a kora miatt jön be, hanem mert jól néz ki, és irtó csábos a tekintete. Remélem kapok nem lehurrogó választ is.2021. jún. 16. 11:13
1/25 anonim válasza:
Te nagyon éretlen vagy de nagyon.
F
2/25 anonim válasza:
Én inkább messziről elkerülném a helyedben.
4/25 anonim válasza:
Bocs, haver de te is éretlen vagy ha azt várod hogy egy bejelölésből bármi is lesz és még két mondatot sem váltottatok de már szexen filózol vele.
5/25 A kérdező kommentje:
Jöhetnek kifejtős válaszok is, érvekkel ellenérvekkel alátámasztva. 4es: Csupán csak látom, hogy mennek manapság a dolgok... Nyilván nem ezzel kezdeném amúgy, de a cél ez lenne.
2021. jún. 16. 11:33
6/25 anonim válasza:
Ne jelöld be ismeretlenül. Ha taliztok, kérj tőle egy zsepit. Ekkor kezdj el beszélgetni vele, hogy van, hogy tervezi a nyarat stb. Utána várj 1-2 napot, ha addig nem jelöl be, tedd meg utána te és hívd ki egy italra, fagyira. A reakció függvénye legyen, hogy hagyod a francba vagy tovább puhítod a husit. 🙂 33F
7/25 anonim válasza:
Pedofíliát egyszer tudsz csak elkövetni, utána már nem lesz többre lejetőséged, mert éppen tegnap szavazta meg a kormány a pedofil-ellenes törvényt. Innentől a letöltendő böri alap, nincs felmentés alóla, plusz még be is kerülsz egy országos adatbázisba képpel, mindenkori aktuális lakcímmeddel és az összes adatoddal együtt, amire bárki rákereshet. Nem csak a rendészeti szervek, hanem a munkáltatód, a szomszédod, vagyis bárki!
8/25 anonim válasza:
Nem. Ekkor sem. Jogilag megteheted, de ez beteges és gáz. Ha annyira éretlen vagy, hogy a korodbeliek kerülnek, nem kisiskolásokkal kell d*gni.
9/25 anonim válasza:
Én 16 évesen lefeküdtem egy 21 éves sráccal szóval szerintem simán. De tényleg csak azután jelöld be hogy volt valami interakció mert úgy magában elég gázos. Meg ha szexet akarsz buliban legegyszerűbb
10/25 anonim válasza:
Mindenképp személyesen beszélj vele, ha szeretnél tőle valamit. Igazából kétesélyes a dolog: Vagy elhajt, mert idősebb vagy, vagy nagyon büszke lesz magára, mivel annyira érett 15 évesen, hogy egy 22 éves srác fűzi. Ismertem hasonló esetet (21F, 15L), akiknél működött ez a dolog, úgyhogy szerintem ne add fel, bármi kisülhet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!