Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami belefér egy kapcsolatba, mit tesztek meg a pàrotoknak? 22/L
Lányok hozzátok szólna a kérdésem.
Ha a párotok kényeztett titeket ti is viszonozzátok¿ Itt a szájjal való kényeztetésre gondoltam odalent.
Nem tartjátok undorítónak¿
Adok-kapok. Ami nekem jó az neki is jó, ami neki jó az nekem is jó.
Ne arra törekedjen senki, hogy neki jó legyen, hanem hogy mindketten egyformán élvezzék. Hiába élvezed párszor, de neki elmegy a kedve tőled, akkor vége az egésznek.
Pasi vagyok.
Barátnőm egy kicsit berzenkedett a szopás gondolatától.
Közhelynrk hangzik, de számára ez segített: mindig adott kis puszikát a makkomra. Kb egy hónap után megszokta/megismerte és utánna kezdte el az ajkai közé venni.
A lényeg; ne siesd el, ne tegyél olyat, ami számodra kényelmetlen
A többségnek ez kell, valakinek nem jön be, nem baj.
Az az érdekesebb, ha ennél szokatlanabb dolgokban van benne a lány. Nem feltétlen rossz vagy ilyesmi, csak szokatlan.
Nem undorító, nagyon izgat ha csinálhatom.
Mindent megteszek (nem csak orál témában, hanem bármilyen téren). Elég nyitott vagyok, nem nagyon van olyan dolog, ami ne izgatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!