Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ami belefér egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami belefér egy kapcsolatba, mit tesztek meg a pàrotoknak? 22/L

Figyelt kérdés

Lányok hozzátok szólna a kérdésem.

Ha a párotok kényeztett titeket ti is viszonozzátok¿ Itt a szájjal való kényeztetésre gondoltam odalent.

Nem tartjátok undorítónak¿

2021. márc. 16. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Engem a barátnőm még mióta együtt vagyunk nem szopott le, de nem is igénylem mert tudom hogy neki kellemetlen és megalázó érzés. Nem akartam neki megmagyarázni hogy szerintem ez nem megalázó, csak elfogadtam, cserébe viszont én imádok nyalni, és tudok is, úgyhogy megvan a közös élvezet is ilyen téren.
2021. márc. 16. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

11 jól tetted. Nem erőszak a disznótor.

Az én barátnőm azért berzenkedett, mert félt tőle. Ezen "könnyű" volt túl jutni. Csak hónapok kérdése volt.

Viszont megtanultam értékelni a makkra adott puszit 😃

2021. márc. 16. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem undorító, ha ő is a nyelvével csinálja nekem, akkor persze viszonzom
2021. júl. 8. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Fújj! Miket írtok! Szinte csorog a nyálam! :)
2021. júl. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!