Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben az esetben belefér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben belefér kikezdeni egy 14-15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
A lényeg, 22 éves pasi vagyok. Van a környékünkön egy csaj, 14 vagy 15 éves. Őszintén szólva a leányzó testileg már teljesen érett, ez egyértelmű. Szép nagy fenék, mellek, a tekintetéből pedig sugárzik a csábítás és a szexualitás. Én még szűz vagyok, testalkatilag eléggé kisfiús, a személyimet még simán kérik ha sört veszek. :D Szóval ne ilyen két méteres kopasz állatot képzeljetek el a korom ellenére. Az az igazság, hogy én nem szeretnék vele párkapcsolatot kialakítani, mert félek, hogy mutogatnának ránk az emberek, és tuti nem is lennénk egy hullámhosszon a korkülönbség miatt. Őszintén szólva én csak kalandozni szeretnék vele. A lány egyáltalán nem tűnik egy szentléleknek, azon sem lepődnék meg ha már nem lenne szűz, sőt. Meg tudjátok milyenek a mostani tini lányok... Nem beszéltem még vele, nem ismerjük egymást, párszor láttam, és észrevettem, hogy azért nézegetett a csajszi. Azon gondolkozom bejelöljem-e, és várjak esetleg ír-e valamit. Egy bejelölés még nem a világ, elvégre egy faluban lakunk. Attól félek, hogy ő még fejben nem állna készen egy szexkapcsolatra, éretlen lenne, hiába kész már a teste. Nem tudom... Eléggé beindít, semmi pedofil vonásom nincs, a lány nem a kora miatt jön be, hanem mert jól néz ki, és irtó csábos a tekintete. Remélem kapok nem lehurrogó választ is.
2021. jún. 16. 11:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
A törvény szemében ezzel nincs semmi gond. A dzülei lehet haragudnának érte, de ha nem tudják meg, akkor nincs gond.
2021. jún. 16. 11:57
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem tetszene. Vagyis na. Én sem csináltam ilyet 14 évesen és a lányomnak sem engedném. Tudom,hogy a szexkapcsolatról a szülők nem tudnak de 22 éves nő létemre is azt mondom, hogy nem kellene. Mindenféle törvénytől függetlenül. 14-15 évesen annyira nem tudja szerintem, hogy mit várjon az élettől,ne adj neki ismeretlenül lehetőséget arra, hogy később megbánja. Főleg, hogy ismeretlenek vagytok. Ha megismerkedtek, udvarolsz, kedveskedsz neki az egy fokkal jobb, mert akkor nem csak ágyba akarod vinni. Kapcsolatnak is furi, de egy fokkal jobb. Működhet, de nem mindenkinél.
2021. jún. 16. 12:00
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem roppant elmaradottak itt az emberek. Nem attól lesz valaki érett, komoly, hogy nem szexel 15 évesen. Ismerek olyan lányt, aki 15 éves és szellemileg, lelkileg előrébb jár, mint sok 18-20 éves lány.

33f

2021. jún. 16. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
7. Pedofil szó jelentését tanuljuk már meg. Nem olyan nehéz.
2021. jún. 16. 12:07
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vannak akik szellemileg érettebbek 15 évesen, de a kedves kérdező ezt honnan tudja? Azért kellene vele kommunikáljon valahogy. Nem is tudja,hogy milyen stílusa van a lánynak, hogyan kezelne egy efféle kapcsolatot, mennyire gyerek, vagy pedig mennyire érett. Sőt azt sem, hogy a vonzalom kölcsönös-e. Ezeket nem ártana előbb feltérképezni, mielőtt a kérdezőben felmerül a kötődés nélküli szexkapcsolat.
2021. jún. 16. 12:09
 16/25 Ozmi ***** válasza:
91%
Nyugi, nem vagy pedofil, és jogilag sem problémás, ha elmúlt a lány 14. Viszont egy ideges apuka csúnya dolgokat tud csinálni, ezt kalkuláld bele.
2021. jún. 16. 12:35
 17/25 A kérdező kommentje:
Egyébként a lánynak miért lenne érdeke beavatni a szüleit? Nem tűnt egy szentléleknek a csaj.
2021. jún. 16. 12:46
 18/25 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Normális felnőtt ember nem gondol ilyenre. A saját korosztályoddal sem megy 😂😂 szánalmas vagy. Te kérsz indokot mástól, de te sem tudsz indokot adni 😂 Hogy tudsz megitélni valakit CSAK látásból? Szánalmas vagy. Undorító.

17l

2021. jún. 16. 13:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, kapsz egy kifejtős választ :D

Jogi értelemben (tudtommal legalábbis, nem szoktam 14-15 évesekkel kikezdeni) belefér, mivel mikor utoljára hallottam a témáról, azt hiszem 14-15 volt a "beleegyezési korhatár", vagyis a korhatár, amitől kezdve, ha a lány is bele egyezik, nem minősül nemi erőszaknak vagy szexuális visszaélésnek.

Valóban, ha egy 14-15 éves lányhoz vonzódsz, azt nem pedofíliának, hanem ephebofíliának hívják. Az a különbség, hogy a pedofil egy szexuális érdeklődés és nemi jellegek nélküli egyénhez, tehát egy kisgyerekhez vonzódik, ameddig az ephebofil egy már nemi jellegekkel rendelkező, ahogy te írtad "fejlett", de az adott társadalomban még kiskorú illetőhöz vonzódik.

Így hát, ha a kérdésed lényege hogy nem leszel e ettől pedomaci, akkor nem. Nem leszel. Legalábbis nem úgy mint a cukrosbácsi az ovi előtt.

Ha a kérdésed arra irányul, hogy "nem ciki e" akkor viszont más a szitu.

Ugyan az ephebofília számos társadalomban elfogadott mint ESZTÉTIKAI ELEM (Tehát pl. Egy művész pucér fiatal (nem gyerek) lányokat/fiúkat fest, vagy egy író kamasz szerelemről ír ifjúsági regényt, vagy egy 35 év körüli nő próbál minél fiatalosabban, tinisebben öltözködni, hogy ne tűnjön öregnek stb.) mégis, a gyakorlatban, mikor valóban egy felnőtt varr le valakit, aki még csak most végzi az általánost, azt liliomtiprásnak nevezik, ami általában nem direkt egy pozitív dolog. Sőt, még a leg szexuálisan szabadabb társadalmak többségében is erősen stigmatizált.

Persze semmit nem lehet 100%ban általánosítani. A világ egyes részein, pl. Bizonyos afrikai országok, India, Nepál stb. A gyerek házasság, bár a helyi társadalom távolodik tőle, még mindig nagyobb részt elfogadott.

Röviden, tudtommal dutyiba nem vághatnak érte, ha a lány is benne van, de a haverjaidnak a helyedben nem vagiznék a dologgal.

Illetve mint szintén lány, akit tizenéves korában rendre próbáltak felszedni vicces bácsik az interneten, mellékelek a válaszhoz egy szúrós tekintetet, tessék:

(=-=)

2021. jún. 16. 14:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Végre egy normális válasz. Köszönöm! Pontosan ilyet akartam hallani. Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg ez kissé etikátlan dolog, de a pedofília erős túlzás egy testileg teljesen érett csaj esetében. Főleg, hogy én nem "vicces bácsi" vagyok, hanem egy teljesen átlagos fiatal, csak annyi különbséggel, hogy 22 évesen még 18-nak sem feltétlen nézek ki mindig. Ergo vészesen hülyén nem venné ki azért magát, de nyilván nem lennék rá magam sem túl büszke. Ez van.
2021. jún. 16. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!