Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek alapján nem fog fájni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján nem fog fájni az első?

Figyelt kérdés
Évek óta tampont használok, ujjaztak már megy többször, valamint simán felmegy 4 ujjam, úgy h nem fáj... Nagyon félek az elsőtől mert sokan meséltek h annyira fájt nekik mint meg soha semmi

2021. jún. 10. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. kicsit sem fájt.

Megfelelő mértékű előjáték és sikosítás szükséges.

2021. jún. 10. 12:45
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem. Ha megfelelően fel leszel izgatva, akkor jó esetben igen nedves leszel. 4 ujj felmegy szüzen? Tapasztalt barátnőmnek még 2 ujjam is neccesen ment fel alapos felizgatás után. Jó, mondjuk ő eleve vékonyka volt. Hm. Nem semmi, mégha azt is nézem, hogy egy női ujj sokkal vékonyabb egy férfi ujjnál. Pedig nekem sincsenek favágó ujjaim. 🙂 F
2021. jún. 10. 12:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nekem sem megy fel 4 ujj úgy hogy évek óta élek szexuális életet..
2021. jún. 10. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Tyühűű te fiú🤣🤣

Ujjaztak már többszor? Azaz nem te magad hanem más? Tyű te fiú🤣

2021. jún. 10. 12:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, az alapján amit leírtál meg sem fog kottyanni, élvezni fogod.
2021. jún. 10. 12:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Két esetben fog fájni. Az egyik ha rágörcsölsz, ráparázol mert tudat alatt összeszorítod a hüvelyizmaid és "átkódolja" az agyad az ért ingereket. A másik, ha nincs kellő előjáték, ellazulás (=idióta, önző, figyelmetlen pasit fogsz ki).

Szóval a fenti kettő metszeteként: válassz olyan pasit akiben meg tudsz bízni, figyelmes (az sem baj ha urambocsá' még szeretitek is egymást) és engedd el magad, ne egyből fejes a közepébe s nem lesz gond. Gumit használjatok, egészségetekre :)

2021. jún. 10. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Majd én elveszem a szüzességed írj nekem!

Izmos 25years FÉRFI

2021. jún. 10. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
#7 inkább "25 years de fejben 12 éves szintén megragad kisfiú" 😅
2021. jún. 10. 13:06
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

#8.

Teso ne magadbol indulj ki

Azt hiszed beszoltal

Melléd rúgnék össze esnél

Mivan? Savanyu a szőlő? Min akadtal fenn hogy itt happogsz? Te ki vagy mi vagy? Szemelyesen megse mernel hörrenni se.. mi a bajod

2021. jún. 10. 13:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én már gyereket is szültem, de sajátból 3, férjeméből 2 ujj megy fel. Mondjuk én is vékony csaj vagyok.

Szerintem ha felizgat és figyel rád nem lesz baj. A lényeg, hogy lazulj el, mert ha idegeskedsz összeszorulhat a hüvelyed és úgy bizony fájhat. (Nekem fájt a legelső de nem is vigyázott rám a srác:/)

2021. jún. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!