Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján nem fog fájni az első?
Nekem pl. kicsit sem fájt.
Megfelelő mértékű előjáték és sikosítás szükséges.
Tyühűű te fiú🤣🤣
Ujjaztak már többszor? Azaz nem te magad hanem más? Tyű te fiú🤣
Két esetben fog fájni. Az egyik ha rágörcsölsz, ráparázol mert tudat alatt összeszorítod a hüvelyizmaid és "átkódolja" az agyad az ért ingereket. A másik, ha nincs kellő előjáték, ellazulás (=idióta, önző, figyelmetlen pasit fogsz ki).
Szóval a fenti kettő metszeteként: válassz olyan pasit akiben meg tudsz bízni, figyelmes (az sem baj ha urambocsá' még szeretitek is egymást) és engedd el magad, ne egyből fejes a közepébe s nem lesz gond. Gumit használjatok, egészségetekre :)
Majd én elveszem a szüzességed írj nekem!
Izmos 25years FÉRFI
#8.
Teso ne magadbol indulj ki
Azt hiszed beszoltal
Melléd rúgnék össze esnél
Mivan? Savanyu a szőlő? Min akadtal fenn hogy itt happogsz? Te ki vagy mi vagy? Szemelyesen megse mernel hörrenni se.. mi a bajod
Én már gyereket is szültem, de sajátból 3, férjeméből 2 ujj megy fel. Mondjuk én is vékony csaj vagyok.
Szerintem ha felizgat és figyel rád nem lesz baj. A lényeg, hogy lazulj el, mert ha idegeskedsz összeszorulhat a hüvelyed és úgy bizony fájhat. (Nekem fájt a legelső de nem is vigyázott rám a srác:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!