Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalatok alapján első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok alapján első alkalommal milyen bénázások szoktak lenni?

Figyelt kérdés
20 vagyok, és a tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Úgy van, hogy szerdán lefekszek a barátnőmmel. Nekem ez az első, és arra lennék kiváncsi, hogy ti első alkalomkor hol, vagy miben bénáztatok, vagy mire számítsak. Köszönöm előre is a normális válaszokat. Lányok ti is írhattok ha szűz pasival voltatok, hogy mit tapasztaltatok. :)
2017. márc. 20. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
"Hopp, rossz lyuk."
2017. márc. 20. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
velem sajnos megtörtént a második partneremmel, rossz helyre tolta be nagyon erősen és iszonyatos fájdalmat okozott... utána az is volt gond h gyorsan elsült, vagy h fel se áll orál alatt sem
2017. márc. 20. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem állt fel rendesen gumiban, de azért be tudtam tenni, csak a gumiban alig éreztem valamit.
2017. márc. 20. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nem is tudtam elélvezni.
2017. márc. 20. 14:31
 5/7 Deflohelp ***** válasza:
100%

Behatolás előtti pillanatban meggondolja magát a lány,

a behatoláskor azonnal kirúgja magát a lány,

behatolás előtti érintkezéstől azonnal elmegy a fiú,

a behatolástól azonnal elmegy a fiú stb.

2017. márc. 20. 17:06
 6/7 Deflohelp ***** válasza:
100%

Továbbiak is eszembe jutottak (nem feltétlen legelső alkalommal):

a lány missz. pózban nem húzza fel a térdét, hanem nyújtott lábbal várja a csodát,

a lány kutya pózban nem pucsít, sőt kiegyenesedik,

a fiú fordítva próbálja felhúzni a gumi óvszert, majd észbe kapva megfordítva már fel tudja hengergetni, így az előváladék tuti bekerül a hüvely legmélyére.

2017. márc. 20. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálunk olyan igazi baki nem is volt. Persze, furcsa volt elsőre, az óvszer is meg az egész helyzet. De nem raktuk fel fordítva, nem került rossz lyukba, nem fájt, neki teljesen jól felállt és nem sült el rögtön. Szerintem ha kellően megbíztok egymásban és előtte kézzel/szájjal megfelelően feltérképezitek egymás testét akkor nem lehet gond. Gondolom már későn írok, ha gondolod meséld el, hogy ment :)
2017. ápr. 23. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!