Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány aki csak akkor fogadna el orálist ha a pasi őrült jól csinálja, mi alapján dönti el az első(!) alkalommal?
Ugyanis minden pasinak jár a szája, hogy mennyire is jól csinálja, közben a legtöbb felvágós csak bénázik. (Igen, azok nagy része is, aki majd ide beírja, hogy de ő bezzeg, és privizzenek rá, szívesen bizonyítja.) :D
Másik kérdésben szavazás:
Van az a helyzet, amikor más nem alkalmas, vagy épp nem kívánják, vagy azzal a férfivel nem, de egy orális kényeztetés nagyon jól esne?
Milyen helyzetben? Mitől függ?
Pár pillanat alatt el lehet dönteni, hogy a pasi jól csinálja-e vagy sem. Nekikezd és ott rögtön le lehet szűrni a dolgokat. Valóban, sok pasi nem tudja, hogy mit is kellene csináljon-viszont szerencsére sok olyan is van, akik nagyon is értik a dolgukat.
Viszont én, nőként a férfiak védelmébe kell szálljak: biztosan vannak, akik nem jól csinálják, de 1. szerintem ebben is lehet a nőknek más az izlésük, 2. az eddigi pasiknak, akikkel dolgom volt, próbáltam segíteni, hogy tudják úgy csinálni, ahogy nekem jó.
A legnagyobb szájhősök a legbénábbak az ágyban, ezt pár tapasztalat után minden nő tudja. Az hogy ki hogy csinálja meg nem szövegelésből, meg önfényezésből lehet leszűrni (pontosabban aki sokat fényezi magát az jó eséllyel béna) hanem ha elkezdik csinálni.
A kérdésed másik részére vonatkozóan, ha a pasit nem kívánják akkor sem nyalást, sem csókot, sem ujjazást meg úgy cakompakk semmit nem akarnak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!