Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őrült, esetleg tiltott, forró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrült, esetleg tiltott, forró erotikus kalandotokról írnátok nekem?

Figyelt kérdés
Ha már nem élhetek át ilyet, legalább hadd olvassam másoknak miben volt részük. Hiába vagyok nő, nagyon ki vagyok éhezve. 30/N
2018. jún. 9. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb, ha inkább a tettek beszélnének? Nekem sem kellene regényt írnom és végre te is kielégülnél... :D
2018. jún. 9. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

16 éves koromban mérhetetlenül belezúgtam egy gitáros srácba. Ő akkor 24 volt.

Szinte minden héten mentünk utánuk a barátokkal, és én minden hétvégén egyre szerelmesebb lettem.

Majd néhány év elteltével elmaradoztak a bulik. Jött az érettségi, főiskola, munka...

A srácról nem hallottam, nem láttam semmilyen fellépésen.

Egészen 33 éves koromig nem tudtam róla semmit, amikor is egy másik zenekar koncertjén összefutottunk véletlenül.

Sokat beszélgettünk, táncoltunk, iszogattunk.

Megtudtam, hogy már nős, elköltözött, és egy új zenekara van, másfajta zenét játszik.

A régi érzelmek újra előtörtek, ahogy megérintett tánc közben.

A rendezvény végén szépen csendesen elköszöntünk, és mentünk a magunk útjára.

Pár héttel később belebotlottam a neten az új zenekara képeibe, és egy esemény időpontjára

Összeszedtem pár ismerőst, és elmentünk megnézni őket.

Kiderült, hogy egy búcsúbuli amin vagyunk, mert 7 hónapig egy spanyol szigeten zenélnek majd.

Kb három hónappal később egy izzasztó nyári délután úgy éreztem ki kell szabadulnom a munka által gerjesztett mókuskerékből. Eszembe jutott az a bizonyos sziget...

Pár perccel később azon kaptam magam, hogy hoteleket nézegetek a neten. Kb egy órával később már meg is volt a szobafoglalásom, a repülőjegyem, és az autóbérlést is elintéztem.

És még jónéhány programot is találtam arra az esetre, ha nem találnám meg kamaszkorom hercegét. Nem volt semmi különösebb tervem, csak ki akartam kapcsolódni, és ha már ott van ismerős, miért ne oda mennék..

Nem tudtam hol vannak, hol zenélnek, vagy a sziget mely részén laknak.

Ez csak amolyan spontán elhatározás volt, szükségem volt a kikapcsolódásra

Három nappal később már pálmafákkal szegélyezett úton autóztam.

Megnéztem mely hotelekben vannak élőzenés estek, és találomra kiválasztottam egyet.

Nem tudom, hogy a mázli, a sors, vagy mi volt az oka annak, hogy már a második este rájuk találtam.

A srác nem hitt a szemének, mikor meglátott. Nagyon örült neki, hogy lát valakit otthonról.

Kiderült, hogy ugyanabban a városban sikerült szállodát kinéznem magamnak, mint ahol ők laknak.

Kérdezte mit csinálok másnap, szívesen csinálna velem közös programot. De mivel már egy rakás programot befizettem előre, így elég elfoglalt voltam, de szívesen lemondtam volna, csak hogy a közelében lehessek.

De azt mondta, ne mondjak le semmit, inkább eljön velem ő.

Így tehát az elkövetkező napokban bejártuk a szigetet, voltunk quadozni, jet ski-zni, vitorlázni, kirándultunk, úsztunk a tengerben, stb

Semmi nem történt köztünk, csak ártatlan puszik, ölelések és simogatások

Nem is akartam semmit, tudván azt, hogy otthon felesége van

Ám egy este elhívott egy dolgozói rendezvényre. Az egyik partszakaszon volt megrendezve.

Szólt a zene, elképesztően ragyogott a Hold, folyt a Sangria, a langyos homok simogatta a lábunkat és csak táncoltunk, táncoltunk, és táncoltunk mezítláb a homokban. Olykor összesimulva, olykor nevetve.

Egy varázslatos pillanatban, tánc közben a nyakamat simogatta, gyengéden közelebb húzott magához és bátortalanul megcsókolt.

A bor, a helyszín, a hangulat elvette az eszem, és őrült szenvedéllyel csókoltam vissza.

De pillanatokkal később rájöttem, hogy ez nem helyes. Csak annyit tudtam kinyögni, hogy “ezt nem szabad”, felkaptam a cipőmet, és elsiettem. Azt sem tudtam merre megyek, csak igyekeztem onnan el.

Néhány perccel később a “hercegem” utolért. Elkapta a kezem, és megállított. Zavarban volt, magyarázkodott, bocsánatot próbált kérni. Elmondta, hogy tizenévvel korábban, amikor először látott, nagyon de nagyon megtetszettem neki. Minden koncert előtt idegesen várta, hogy feltűnök-e valahol a tömegben.

Ez volt az a pont, ahol elvesztettem az eszem. Leejtettem a cipőmet, és az ajkára tapadtam. Olyan közel akartam lenni hozzá, amennyire csak fizikailag lehetséges.

Elég távol voltunk mindentől, mindenkitől.

Meztelenre vetkőztünk, és bementünk a tengerbe.

Elképesztő hangulatos és izgalmas volt a holdfényes éjszaka, a kellemes tengervíz, és a férfi, akinek a közelében oly régóta majd’ kiugrik a szívem.

A vízben is csokolóztunk tovább, mintha soha többé nem akarnánk a másik ajkai nélkül létezni.

Megfogta a lábaimat, és a csípője köré “fonta”.

A fenekemet fogva simogatott, csókolt, és szép lassan kilépkedett velem a partra.

Ott a spanyol tengerparton, a langyos homokban, a csodás holdfényben teljesedett be kamaszkorom legnagyobb szerelme.

2018. jún. 9. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 wow
2018. jún. 10. 03:32
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
A kettes elég kamu szagú. :D
2018. jún. 10. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
A négyes elég megkeseredett szagú
2018. júl. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!