Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok nektek melyik jön be jobban? Bővebben lent.
Én személy szerint imádom ha szó szerint megfognak és megb*sznak, imádom a kemény szexet, de persze a romantikussal sincs semmi bajom :D
18/L
Én elég furcsa eset vagyok, mert izgat az, ha egy domináns pasi a magáévá akar tenni keményen, kvázi használni kénye-kedve szerint, de párkapcsolaton belül el sem tudnám képzelni az ilyet, mert az számomra a szeretetről szól, nem a hatalomról. Magyarán a páromtól gyengédséget várok elsősorban, persze mehet időnként szenvedélyesebben (nem állatiasan) is, de úgy, hogy közben tekintettel vagyunk a másikra és nem alázzuk.
20/L
Nekem hangulatfüggő.
Volt már, hogy vártam az aktuális pasit otthon, kopogott, ajtót nyitottam, ledobta a táskáját, falhoz nyomott, és még ott az előszobában megesett az eset.
Máskor meg néha jól esik, ha elkényeztet, és felizgat annyira, hogy már szinte könyörögjek a kukiért...
35
Énis inkább a kemény, heves szexet szeretem. Bírom a hajhúzós fojtogatósokat is, csak azt meg a párom nem szeretné. De legalább keményen megdug ha úgy kérem :D
21N
Nekem is hangulatfüggő :D de ahogy az első is írta nekem is tetszik ha fognak és jól megb*sznak :D párkapcsolatban is hangulatfüggő.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!