Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján nagyon fog fájni az első?
Nem kellene talán ennyire lekezelőnek lenni a kérdezővel, pláne egy olyan oldalon, ahol kérdezni lehet. Nem félhet talán? Vagy nem lehet kíváncsi mások tapasztalatára?
Kérdező, nem ijesztgetni akarlak, de nekem nagyon fájt (vér nem volt ennek ellenére, sokaknak van az is), pedig nedves voltam eléggé és nagyon akartam már az első alkalmat, nem féltem tőle (ezért nem hiszem azt sem, hogy ez csakis fejben dőlne el, ne múlna semmi az anatómián). Másodszor is fájdalmas volt, de már kevésbé, aztán kb a 6. alkalomnál teljesen elmúlt. Ilyen is van sajnos, de azért nem kibírhatatlan a fájdalom, ráadásul ezt mégis csak azzal csinálod, akit szeretsz és élvezni akarod, míg a tampon felhelyezésében ha keresel, se találsz semmi örömöt.
Ez azért egyáltalán nem biztos.
Fizikailag sem ugyanolyan egy felfokozott izgalmi állapot, mint pl. az, amikor a tampont felhelyezed.
Meg rohadt sok múlik a partneren. Ha egy tahót fogsz ki, akinek a szeretkezés abból áll, hogy tolja tövig, ahogy csak tudja, akkor igen, garantáltan fájni fog, sőt, szenvedni fogsz.
De egy figyelmes, óvatos fiúval, aki érzékien csinálja, és akinek fontos az előjáték, nem kizárt, hogy egyáltalán nem fog fájni. Sőt, még élvezni is fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!