Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tapasztalataitok alapján ha egy nő megváratott az első együttléttel, érdemes volt e várni rá?
Nem!! Volt olyan nő akire vártam és nagy csalodás volt!
Kerdem akkor minek várni!!!!???
Életemben 1x vártam nőre huzamosabb ideig...
Nagy hiba volt. Nem érte meg, elég rossz volt.
Mivel ő vette el a szüzességem, igen. Bár utólag maradhattam volna szűz is, mindegy már. De amúgy semmi extra. Főleg, hogy a következő pasijával napok-hetek után lefeküdt, csak engem húzott 1.5 hónapig.
28F
"a következő pasijával napok-hetek után lefeküdt, csak engem húzott 1.5 hónapig."
Hát ez az, várat mert "én nem olyan lány vagyok", de akkor mi változott a másik pasinál? Mintha az olyan férfiak felé akikhez nem vonzódnak annyira (ha vonzódnának éreznéd) felállítanának mindenféle szabályokat (pl. nincs szex, csak X idő elteltével), de ugyanezeket a szabályokat maguk szegik meg ha találnak valakit akitől egyből beázik a pince.
Minek várni, mikor ott a következő. Bár míg vársz, addig is ott a következő, szóval aki ezt szűrőnek használja, az az égvilágon semmit nem szűr.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!