Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tapasztalataitok alapján ha egy nő megváratott az első együttléttel, érdemes volt e várni rá?
4 kapcsolatból 2 esetében vártam / várakoztattak huzamosabb ideig. Mind a két eset csalódás volt, mert a lány megajándékozott az együttlétörömével, de passzív volt. Ha a várakoztatás azt jelenti, hogy "légy boldog, ha megkaphatsz" akkor ez nem feltétlen működik. Elvileg azért vártunk, hogy jobban egymásra hangolódjunk és elmélyüljön a kapcsolat - aztán eljön a nagy nap és kap az ember egy passzív hölgyet, aki szinte mozdulatlan fekszik.
A másik 2 esetben a harmdik találkozásnál megtörtént az esemény. Egyértelműen adták a zöld jelzést, amivel éltem is. Fantasztikus volt.
Szerintem nem feltétlen kell első alkalommal összebújni, de ha a vonzalom mind a két fél részéről megvan, akkor mi értelme?
"Én ezzel szoktam szűrni a férfiakat. Ha nem bírnak vàrni ràm pár hetet, akkor repűlnek."
Ez eddig oké. De mennyire találod az ilyeneket vonzónak? Jobban vonzódnak ők hozzád mint te hozzájuk? Van benned valami biztonságérzet amikor ezt látod? Hogy biztos lehetsz benne hogy az "ellenőrzés" a te kezedben marad mivel az ő "nyáluk" jobban "csorog" mint a tied?
Nőre nem várunk. Nekem meg ez a szűrőm. Aki nem akarja akkor, amikor én ,az felejtős. Az tesztelget. Hát tesztelgessen egyedül. Érdekes, más nők nem húzzák az időt. És nem, nem a fizetett prostikra gondolok. :D
Fontos az, hogy ugyanúgy vonzzuk egymást, szóval ha mindketten akarjuk, akkor mire várni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!