Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, hogyha a párod hónapok óta nem szeretkezne veled?
Figyelt kérdés
Mind a ketten 20 évesek vagyunk. Nagyon sok időt töltünk együtt. Viszont ennek ellenére alig szexelünk. Nekem legalább heti 3-5 alkalom az igényem, de ő jó, ha 1-2 havonta lefekszik velem.
Beszéltünk sokszor erről, azt mondta, hogy változtat ezen. De semmi
2021. jún. 8. 02:07
1/12 anonim válasza:
Ha már alaposan átbeszéltétek és nincs változás csak ígéretek... akkor eldöntöd hogy így akarod-e leélni az életedet, vagy boldog akarsz-e lenni. Szerintem tudod a választ és azt is hogy mit kell tenned. Engedjétek el egymást, nem passzoltok egymáshoz.
2/12 anonim válasza:
Szerintem az okát keressétek meg miért nincs szexuális étvágya mielőtt szakítotok? Lehet pl csak a fogigátlîtól van
4/12 anonim válasza:
Nem szoktak érdekelni a kifogások, megkapom amit akarok, érdekes h közben valahogy mindig megjött az a fránya libidó és a fejfájás is elmúlt utána.
5/12 anonim válasza:
Négyes megoldása is jó, de erre pszichikailag "alkalmasnak" kell lenni.
Voltam ilyen helyzetben többször is...... Én vagy váltam, vagy szeretőt tartottam.... de egyik sem hozott megoldást :)
6/12 anonim válasza:
Megbeszélném a párommal, hogy mi miatt lehet ez, mi változott az életünkbe.
8/12 anonim válasza:
Ennyi idősen túl fiatalok vagytok még, hogy ilyen megalkuvást hozzatok egy kapcsolatban. Még van időtök a lehető legmegfelelőbbet keresni és megtalálni.
9/12 anonim válasza:
Ilyen fiatalon ilyen kevés kényeztetés. Ne légy buta lépj túl rajta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!