Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnál, hogyha a párod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, hogyha a párod hónapok óta nem szeretkezne veled?

Figyelt kérdés

Mind a ketten 20 évesek vagyunk. Nagyon sok időt töltünk együtt. Viszont ennek ellenére alig szexelünk. Nekem legalább heti 3-5 alkalom az igényem, de ő jó, ha 1-2 havonta lefekszik velem.

Beszéltünk sokszor erről, azt mondta, hogy változtat ezen. De semmi

2021. jún. 8. 02:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már alaposan átbeszéltétek és nincs változás csak ígéretek... akkor eldöntöd hogy így akarod-e leélni az életedet, vagy boldog akarsz-e lenni. Szerintem tudod a választ és azt is hogy mit kell tenned. Engedjétek el egymást, nem passzoltok egymáshoz.
2021. jún. 8. 02:14
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az okát keressétek meg miért nincs szexuális étvágya mielőtt szakítotok? Lehet pl csak a fogigátlîtól van
2021. jún. 8. 02:19
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Szeretőt tartanék..
2021. jún. 8. 02:25
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem szoktak érdekelni a kifogások, megkapom amit akarok, érdekes h közben valahogy mindig megjött az a fránya libidó és a fejfájás is elmúlt utána.
2021. jún. 8. 04:14
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Négyes megoldása is jó, de erre pszichikailag "alkalmasnak" kell lenni.

Voltam ilyen helyzetben többször is...... Én vagy váltam, vagy szeretőt tartottam.... de egyik sem hozott megoldást :)

2021. jún. 8. 06:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélném a párommal, hogy mi miatt lehet ez, mi változott az életünkbe.
2021. jún. 8. 06:21
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Kuka!
2021. jún. 8. 07:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen túl fiatalok vagytok még, hogy ilyen megalkuvást hozzatok egy kapcsolatban. Még van időtök a lehető legmegfelelőbbet keresni és megtalálni.
2021. jún. 8. 08:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon ilyen kevés kényeztetés. Ne légy buta lépj túl rajta!
2021. jún. 8. 08:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem kivan mar
2021. jún. 8. 09:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!