Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki annyira vágyik a szexre majd megőrül, de képtelen érzelmek nélkül ismerkedni is akár?
Én férfiként vagyok így, hogy vágynék is rá, de amúgy nem is biztos, hogy képes lennék, meg nem is biztos, hogy lelkileg tudnám jól viselni.
A legutóbbi dolog például megviselt de k_rvára... pedig nem kellett volna, hogy így legyen.
Létezik, és nincs ezzel semmi baj. 🙃 Csak annyit jelent, hogy számodra az intimitás, szex egy nagyon bensőséges dolog, gondolom a meglévő kapcsolat elmélyítését társítod hozzá érzelmileg, nem csak pl. a frusztráció levezetését.
Viszont a helyedben próbálkoznék, “gyakorolnám” az ismerkedést, persze csak addig a pontig, amíg komfort (beszélgetés, flört… nem tudom nálad hol a lélektani határ). Mert ha nem is adsz esélyt azoknak akik bepróbálkoznának nálad, akkor úgy komoly kapcsolat sem nagyon tud kialakulni.
Én is ilyen voltam mindig , majd bele pusztultam a szex hiányába és hogy megérinthessek egy nőt !
De ezzel együtt én a női szeretetre is nagyon vágytam .
Lehet odafigyelve is alkalmi, vagy tartós, de szexközpontú a kapcsolat. Nem kell csak dugás legyen, hanem érdeklődő, odafigyelő, baráti a kapcsolat, és a szexben a másiknak megadja azt, amire vágyik.
48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!