Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki annyira vágyik a szexre majd megőrül, de képtelen érzelmek nélkül ismerkedni is akár?

Figyelt kérdés
Nőként nagyon nehezemre esik ez a szituáció. Nem ismerkedem itt!!! Próbáltam 2x is alkalmit és hiába jöttek be az agyamban az volt végig, hogy ez nem jó, nem szabad, mert nincs lelki kapcsolódás és undorodtam a másiktól és magamtól. A bulikban is ha nyomulnak akkor ki borulok teljesen akár csak ha hozzàm érnek. Mégis annyira vágyok a szexuális együttlétekre, mert màr évek óta nem volt kapcsolatom. Komoly kapcsolat meg nem jön össze. Más is van így ezzel?
tegnap 22:38
 1/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
74%

Én férfiként vagyok így, hogy vágynék is rá, de amúgy nem is biztos, hogy képes lennék, meg nem is biztos, hogy lelkileg tudnám jól viselni.

A legutóbbi dolog például megviselt de k_rvára... pedig nem kellett volna, hogy így legyen.

tegnap 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha van ilyen az számodra vigasztalo lenne? Miért? Bár érthetö a kérdésed alapján mert ugy tünik nagyon rosszul vagy bekábelezve. Anélkül várod el az érzelmeket önmagadtol amig még meg sem ismerted semennyire a jelöltedet. Normál esetben ez tudod ugy megy, hogy ismerkedsz valakivel és ennek alapján vagy jönnek az érzelmeid iránta (és akkor mélyebben meg akarod ismerni egészen a szex szintig), vagy ugy tapasztalod, hogy nem érdemes folytatnod az ismerkedést. A kérdésed alapján esetleg még azt tudom elképzelni, hogy egy alig tini koru vagy aki ugy képzeli el, majd meglát egy herceget fehér lován, fellángolnak az "érzelmei", majd ezután fogadja joindulatuan a herceg hodolatát. Ha tényleg akarsz partnert, párt találni akkor gondold ezt csak nyugodtan át!
tegnap 23:08
 3/7 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Nyilván komolyabb ismerkedéstől nem tántorodok meg vagy futok el a pasik elől. Csak akkor érzem ezt amikor tudom, hogy szexelni akarnak velem és igazából másra nem is akarnának. Ezt minden nő megérzi. Nem vàrom a herceget fehér lovon, de az ilyen szexkapcsolatok, alkalmik, barátság extrákkal nekem olyan lélektelen. Semmi érzelem csak testiség. És hiába vagyok ki. Inkább évekig elfojtom. De nem hiszem el, hogy csak én vagyok ilyen
tegnap 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Létezik, és nincs ezzel semmi baj. 🙃 Csak annyit jelent, hogy számodra az intimitás, szex egy nagyon bensőséges dolog, gondolom a meglévő kapcsolat elmélyítését társítod hozzá érzelmileg, nem csak pl. a frusztráció levezetését.

Viszont a helyedben próbálkoznék, “gyakorolnám” az ismerkedést, persze csak addig a pontig, amíg komfort (beszélgetés, flört… nem tudom nálad hol a lélektani határ). Mert ha nem is adsz esélyt azoknak akik bepróbálkoznának nálad, akkor úgy komoly kapcsolat sem nagyon tud kialakulni.

tegnap 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Én is ilyen voltam mindig , majd bele pusztultam a szex hiányába és hogy megérinthessek egy nőt !

De ezzel együtt én a női szeretetre is nagyon vágytam .

tegnap 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet odafigyelve is alkalmi, vagy tartós, de szexközpontú a kapcsolat. Nem kell csak dugás legyen, hanem érdeklődő, odafigyelő, baráti a kapcsolat, és a szexben a másiknak megadja azt, amire vágyik.

48/F

tegnap 23:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy az egyik fél egy idő után többet érez. A nők a szex által kötödnek. Egy férfinek simán megy érzelmek nélkül is. Többségben a nő kezd többet érezni. Az a néhány % akinek megy még nem példa a többinek
ma 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!