Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy olyan fiúval, vagy lánnyal akit hiába szerettek, de rossz a szexben?
Sose mond azt a partnerednek az ágyba hogy rossz.Halálra sérted vele.
Van ezer módja hogy eljusson a tudatáig hogy a jelenlegi helyzetben nem jó,vagy lehetne jobb is.Kommunikáció csodákra képes.Lehet csűrni csavarni úgy a dolgokat,hogy ne érje bántódás a másikat.
Pl. mi lenne ha most így,vagy úgy csinálnánk,vagy kipróbálnánk ezt,vagy azt.?!
Még a leghülyébbeket is rá lehet vezetni.És észre se veszi hogy azért van mert béna.
Nem. Hiszem, hogy mindent meg lehet javítani, ha akarjuk.
Lehet, hogy van olyan pali, aki teljes mértékben ki tud elégíteni, de nem vagyok abban biztos, hogy egymásba tudunk szeretni. Ritka az,amikor valaki megtalálja a párját, akivel mindenhogy tökéletes párt alkotnak. Én próbálnék a párommal gyakorolni, finoman rávezetni, hogy mi tetszik nekem, milyen gyorsan stb. Ha ez miatt kidobnám, az csakis egy alapos megfontoláson alapulna, hogy egyáltalán megéri-e nekem őt eldobnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!